Băsescu, despre Udrea: Linșaj mediatic. Am încredere în ea, dar și în justiție

Luni seară, în interviul de la TVR 1, Traian Băsescu a spus că are foarte multă încredere în Elena Udrea.

Fostul președinte a evitat să comenteze dosarele în care este implicată Elena Udrea, dar a zis că nu știa nimic despre acuzațiile care i se aduc.

"Este o minciună. Eu nu am avut nicio informație că Elena Udrea ar fi implicată în lucruri ilegale. Mai mult decât atat. În mult discutat Gala Bute, ea nu a fost chemată să dea vreo declarație. Nu voi intra în corul mediatic care se desfășoară acum la adresa Elenei Udrea, mai ales că mâine este ziua în care se prezintă în fața judecătorilor. Voi respecta ceea ce am respectat în tot mandatului meu și anume comportamentul prin care să nu influențez vreo decizie. Orice aș spune despre dosare – că este Dosarul Microsoft, că este Dosarul Gala Bute, i-aș face un deserviciu. Vă pot spune doar despre mine în raport cu ea. Am încredere în acest om. Când un judecător va spune că ea este vinovată, voi respecta acest lucru. Deocamdantă discutăm de o faza premergătoare. Și DNA spune că prezumția de nevinovăție funcționează", a spus Traian Băsescu la TVR 1.

Nu vreau să mai comentez pentru că și așa este un linșaj mediatic. Este o situație de Guiness Book. Este așa o avalanșă pentru care trebuie să fii extrem de tare să reziști pentru că altfel te prăbușești, iar un om care nu se mai poate bate, este un om condamnat. Elena Udrea este un om care nu minte și în care poți avea încredere. Nu am auzit-o niciodată vorbind că a luat bani. Am investit enorm de multă încredere în Elena Udrea.

"Nu vreau să fac speculații. Am încredere în justiție, dar și în Elena Udrea", a mai zis Traian Băsescu.

VEZI ȘI: Victor Ciutacu, mesaj VEHEMENT despre Elena Udrea: E deja PREA mult

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel