Simona Halep a vorbit despre meciul de debut de la Stuttgart, cu Garbine Muguruza

Simona Halep a susținut, marţi, o conferință de presă înainte să debuteze în turneul de la Stuttgart. Românca de pe locul 3 WTA a afirmat că are nevoie de un meci pentru a se reacomoda cu jocul pe zgură, după ce a evoluat foarte mult în acest an pe suprafeţe rapide.

MECIUL SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA POATE FI URMĂRIT AICI


SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA. "Am nevoie de un meci, să-mi reamintesc stilul. Ai mai mult timp să gândeşti pe zgură", o suprafaţă lentă, a declarat Simona Halep, citată de digisport.ro.

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA. "Totul este diferit. Mă simt bine pe zgură şi pot câştiga meciuri. Dar îmi trebuie câteva partide de adaptare. Mă aşteaptă un meci greu. Toată lumea joacă tenis de înalt nivel, aşa că va fi dificil. Dar am şansa mea şi sigur voi lupta pentru ea. Nu vreau să mă gândesc acum la Roland Garros", a continuat sportiva noastră.

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA. Ea a precizat că nu îşi face un plan strict înaintea unei partide, pentru că îi place să fie creativă pe teren: "Am un plan, dar nu unul strict. Îmi place să fiu creativă".

Vezi și: Simona Halep le răspunde celor care au atacat-o pentru absența din FED CUP

 

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA. Simona Halep a vorbit și despre faptul că a ajuns să fie celebră într-o ţară mică, precum România.

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA. "După French Open (n.r. - ediţia de anul trecut, la care a fost finalistă) a fost un "boom". România este o ţară mică şi sunt recunoscută pe stradă. Am acum experienţă cum să mă descurc în această situaţie, dar nu este uşor. Sunt multe lucruri cu care să mă adaptez în afara terenului şi să mă relaxez. Obişnuiam să fiu foarte stresată să vorbesc cu voi (n.r. - mass-media)", a recunoscut Simona Halep.

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA. Simona Halep și Garbine Muguruza s-au mai întâlnit de două ori până acum, ambele dueluri fiind încheiate cu victorii ale sportivei din Spania: în 2014 - la Wuhan, în turul 2, scor 2-6, 6-2, 6-3, şi în februarie 2015 - în Fed Cup, scor 6-4, 6-3. De precizat însă că aceste partide au avut loc pe suprafeţe rapide, în timp ce turneul de la Stuttgart se desfășoară pe zgură.

Citește și: WTA analizează duelul Halep - Sharapova, înainte de Stuttgart

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel