Bogdan Chirieac, întrebare-cheie pentru Gigi Becali. "I-am cerut iertare"

Gigi Becali a avut, miercuri seară, o intervenție telefonică la România TV.

Bogdan Chirieac i-a adresat o întrebare-cheie omului de afaceri: "Credeți că ați putea să îi cereți iertare și domnului Traian Băsescu?".

Gigi Becali a răspuns astfel: "Eu i-am cerut iertare domnului Băsescu și printr-o scrisoare. I-am scris din temniță. I-am scris așa: 'Te rog frumos să mă ierți dacă ți-am greșit'. Știți de ce, domnule Chirieac? Dacă Traian Băsescu a fost pus de Dumnezeu în țara noastră... eu nu aveam voie să jignesc conducătorul. I-am cerut iertare pentru ce i-am făcut".

Latifundiarul a adăugat că fostul şef al statului nu i-a răspuns la scrisoare, însă s-a simţit vinovat pentru faptul că l-a insultat. "Dacă Traian Băsescu se află în spatele condamnării mele, asta nu ştiu. Dar ştiu sigur că eu sunt vinovat pentru faptul că l-am jignit. Nu se poate să-l jigneşti, aşa cum o faceam eu, pe preşedintele ţării", a mai spus Gigi Becali.

Mai mult, acesta a mărturisit că le-a cerut iertare chiar şi procurorilor. "Simţindu-mă tot timpul cu conştiinţa murdară, am pus mâna şi am scris la trei procurori pe care am considerat că i-am jignit în dosarul Valiza. Le-am cerut iertare pentru cuvintele urâte pe care le-am adus", a precizat latifundiarul.

VEZI ȘI: Becali, replică neașteptată către Pora în direct, la România TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel