SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC, în TURUL 2 de la CINCINNATI 2015

SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC. Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie numărul 3, și-a aflat prima adversară din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Românca va evolua miercuri împotriva franțuzoaicei Kristina Mladenovic, locul 40 WTA, în fața căreia a pierdut ambele meciuri directe disputate până acum.

Citește și: Cum o poate depăși SIMONA HALEP pe Maria Sharapova în clasamentul WTA, după CINCINNATI 2015

SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC. În turul inaugural de la Cincinnati, Kristina Mladenovic, 22 de ani, a trecut cu scorul de 6-2, 6-1 de Daniela Hantuchova din Slovacia, locul 68 WTA, beneficiară a unui wild card. Partida a durat doar 56 de minute.

SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC. Simona Halep este calificată direct în turul secund, în calitate de cap de serie numărul 3.

SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC. Kristina Mladenovic a câștigat ambele partide disputate până în prezent cu Simona Halep.

SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC. Românca a fost învinsă în 2014, în prima manșă a turneului de la Paris, cu scorul de 7-6 (1), 6-4,, iar anul acesta, în iunie, tot Mladenovic s-a impus, cu scorul de 2-6, 6-0, 7-6 (4), în sferturile de finală de la Brimingham.

SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC. Meciul Simona Halep - Kristina Mladenovic se va juca miercuri, de la ora 18:00, și va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

Vezi și: Comentariu revoltător la adresa Simonei Halep!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel