SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, în FINALA de la CINCINNATI 2015

simona halep serena williams
simona halep serena williams

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. Simona Halep s-a calificat, duminică dimineață, în cea de-a doua finală consecutivă la un interval de o săptămână, după ce duminica trecută a pierdut în ultimul act de la Toronto. 

FINALA SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ESTE LIVE AICI


Citește și: CINCINNATI 2015: Ce spune SIMONA HALEP despre FINALA cu SERENA WILLIAMS


SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. Românca de pe locul 3 WTA a trecut de sârboaica Jelena Jankovic, locul 25 WTA, și va disputa finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Sportiva noastră s-a impus categoric, scor 6-1, 6-2, după doar o oră şi 10 minute de joc. 

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. În urma acestei victorii, Simona Halep o va depăşi pe Maria Sharapova în ierarhia WTA şi va reveni pe locul 2 în lume.

Vezi și: CINCINNATI 2015: Punct superb reușit de SIMONA HALEP în meciul cu Andrea Petkovic - Vezi rezumatul VIDEO

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. Românca n-a avut prea multe emoții în fața sârboaicei în primul set, în care Jankovic n-a câștigat nici un game pe propriul serviciu. Setul secund a respectat în mare scenariul din prima parte, iar Simona Halep va juca o nouă finală, cea de-a 19-a a carierei.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. În ultimul act de la Cincinnati, Simona Halep se va bate într-un duel de vis cu liderul mondial Serena Williams, care a trecut în semifinale de Elina Svitolina (Ucraina, locul 20 WTA), scor 6-4, 6-3.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. Simona Halep și Serena Williams s-au mai întâlnit de șase ori până acum. Americanca s-a impus în cinci rânduri, iar românca a obținut singurul său succes într-un meci din grupele Turneului Campioanelor din 2014.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. Meciul Simona Halep - Serena Williams va avea loc dumincă seară, nu înainte de ora 22:00 (ora României), după finala de la masculin, și va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

Citește și: Simona Halep, la o victorie distanță de locul 2 WTA. Ce spune despre o retragere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel