56 de studenţi din patru centre universitare, la Şcoala de vară a combinatului siderurgic

Peste 50 de studenţi provenind din centrele universitare Galaţi, Iaşi, Bucureşti şi Cluj au fost selectaţi şi vor participa la Şcoala de vară a combinatului siderurgic din Galaţi, aflată la cea de a opta ediţie, se arată într-o informare transmisă, marţi, de directorul de comunicare al companiei, Dorian Dumitrescu.

Potrivit sursei citate, în următoarele două luni şi jumătate, cei 56 de studenţi vor lucra, alături de mentori - experţi ai combinatului, la proiecte concrete menite să rezolve probleme tehnice sau organizatorice din cadrul companiei.

Studenţii vor beneficia şi de sesiuni de pregătire care să le dezvolte abilităţile de comunicare, tehnicile de prezentare, dar şi la team building-uri în care îşi vor consolida rolul în echipele din care fac parte. Pe perioada programului studenţii devin angajaţi cu drepturi depline ai combinatului.

"Într-o realitate mereu în schimbare, cum este cea de acum, avem nevoie de un fundament solid, de cunoaştere. Schimbarea este o normalitate şi dacă nu o urmezi nu poţi progresa. Fiţi curioşi, învăţaţi şi vă garantez că experienţa voastră de la noi va cântări greu în parcursul vostru ulterior", le-a transmis studenţilor participanţi directorul de resurse umane al combinatului, Mihaela Crăciun.

Aproape 300 de studenţi au absolvit Şcoala de vară din combinat de-a lungul celor şapte ediţii anterioare, unii dintre ei devenind angajaţi ai companiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel