BAC 2019. 80 candidaţi din Giurgiu, absenți la ultima probă

Un număr de 80 de candidaţi din cei 1.200 de absolvenţi de liceu din Giurgiu înscrişi la ultima probă scrisă a bacalaureatului de joi au absentat.

"La ultima probă a examenului de bacalaureat au fost înscrişi 1.200 de absolvenţi de liceu în judeţul Giurgiu, iar 80 au absentat de la această probă a disciplinelor la alegere. De această dată niciun elev nu a fost eliminat pentru copiat, la această sesiune de bacalaureat fiind înregistrat un singur caz de elev eliminat pentru copiat de la proba scrisă la limba şi literatura română", a declaratpurtătoarea de cuvânt a ISJ Giurgiu, Monica Ciobanu.

Examenul de bacalaureat în judeţul Giurgiu se desfăşoară în cinci centre de examen organizate la Colegiul Naţional Ion Maiorescu şi la Liceul Tudor Vianu din Giurgiu, precum şi la liceele din Mihăileşti, Bolintin Vale şi Hotarele.

Pe tot parcursului derulării examenului de bacalaureat centrele de examen au avut paza asigurată de echipaje de jandarmi.

Rezultatele examenului de bacalaureat vor fi afişate luni, 8 iulie, urmând ca în perioada 12-16 iulie să fie analizate contestaţiile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel