Iată rețeta pentru o brioșe ușoare și fără multe grăsimi. Aceste brioșe sunt perfecte pentru a fi consumate oricând. Sunt proteice, dulci și ușoare.
Publicitate
Pentru prepararea acestor brioșe vei avea nevoie de un tel electric, un bol, forme de copt și un cuptor.
Ingredientele de care ai nevoie:
3 albușuri,
60 de grame de zahăr,
30 de grame de amidon de cartofi sau amidon de porumb.
Albușurile se pun într-un castron mare. Bate cu telul și când albușurile își dublează volumul. Adaugă zahărul și mixează.
După ce cele două ingrediente s-au unit corespunzător, amestecă-le împreună cu amidonul de cartofi sau amidonul de porumb.
Transformă pâinea veche în pizza crocantă, în câteva minute: toată familia îți va mulțumi
Odată ce ai obținut un aluat gros, ia niște forme de brioșe și umple-le trei sferturi cu aluatul făcut.
Tava cu brioșe se dă în cuptorul preîncălzit. Brioșele se coc 200 de grade pentru 30 de minute. Vei obține niște brioșe super moi. Așteaptă să se răcească și servește-le pe masă.
Vei vedea că brioșele vor fi dulci, moi și delicioase. Le poți consuma la micul dejun sau ca o gustare în timpul zilei.
Negresă, gata în 15 minute, fără cuptor: desertul potrivit pentru gospodinele grăbite
Există modalități mai distractive și gustoase de a-le consuma. Spre exemplu, poți adăuga în aluat chipsuri de ciocolată sau pudră de cacao. Adăugările trebuie făcute în ultima fază de amestecare a aluatului.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu