Sticksuri de dovlecei în friteuza cu aer: niciodată nu ai mâncat o gustare atât de sănătoasă și crocantă

Sticksuri de dovlecei în friteuza cu aer, niciodată nu ai mâncat o gustare atât de sănătoasă și crocantă. Sursa foto: freepik.com
Sticksuri de dovlecei în friteuza cu aer, niciodată nu ai mâncat o gustare atât de sănătoasă și crocantă. Sursa foto: freepik.com

Te-ai gândit vreodată că poți face din dovlecei o gustare delicioasă care îți va potoli foamea? 

Când ți-e foame, dar nu ai timp să stai prea mult în bucătărie, pornește friteuza cu aer și încearcă să faci aceste sticksuri de dovlecei.

Ajunge cu gustările nesănătoase. Îți sugerăm să încerci aceste batoane de dovlecel în friteuza cu aer, care se prepară în 15 minute și sunt delicioase. Nu te vei mai putea descurca fără ele. Îți vom explica în câteva cuvinte cum să le pregătești.

Pune bicarbonat de sodiu în sosul de roșii: trucul delicios al bucătarilor

 

Batoane de dovlecel în friteuza cu aer. Ingredientele de care ai nevoie:

2 dovlecei;

1 cățel de usturoi;

 boia,

sare,

pesmet, 

ulei de măsline.

 

Modul de preparare

 

Spală și taie dovlecelul pe lungime în așa fel încât să obții multe fâșii. Ulterior, taie și fâșiile pentru a obține bețișoare de aceeași dimensiune. Pune sticksurile într-un bol, sărează-le și lasă-le să se odihnească 30 de minute. 

Păstrați corect portocalele și mandarinele: nu vor mucegăi și nu se vor strica. Trei trucuri interesante

După cele 30 de minute, clătește sticksurile de dovlecei și usucă-le. Se pun într-un vas uscat și se asezonează cu sare, piper și un cățel de usturoi zdrobit. Se toarnă un strop de ulei și se amestecă bine.

Adaugă și puțin pesmet și amestecă. Repetă acest proces de trei ori. Apoi, pune sticksurile de dovlecel în cuva friteuzei și gătește-le, la 180 de grade, timp de 5 minute. Deschide cuva, amestecă-le și gătește-le încă 8 minute la 200 de grade.

 

Sos delicios pentru sticksurile de dovlecel

 

În doar câteva minute poți prepara un sos care va însoți sticksurile de dovlecel. Cu el, gustarea va fi mai aromată și mai gustoasă.

Omletă napolitană, preparată după o rețetă străveche: trucul cu lingura de făină

Mai întâi, zdrobește un avocado copt cu o furculiță. Adaugă sucul unei lămâi și amestecă. La final, asezonează cu piper și sare. Sosul delicios este gata. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel