Părul tău va fi sănătos și strălucitor cu un truc simplu, fără a cheltui un pumn de bani

Părul tău va fi sănătos și strălucitor cu un truc simplu, fără a cheltui un pumn de bani. Sursa foto: freepik.com
Părul tău va fi sănătos și strălucitor cu un truc simplu, fără a cheltui un pumn de bani. Sursa foto: freepik.com

Rafturile din baie sunt pline cu loțiuni pentru păr, dar ai nevoie de doar câteva ingrediente naturale ieftine pentru ca podoaba ta capilară să arate senzațional.

Frigul, umiditatea, smogul și obiceiurile proaste sunt doar câteva dintre cauzele care fac părul plictisitor. Când este neglijat, părul devine uscat ca paiul și își pierde strălucirea.

Toate doamnele și domnișoarele își doresc să aibă o tunsoare frumoasă sau o coafură care să le evidențieze trăsăturile feței. Cu siguranță este important să nu neglijezi precauțiile fundamentale atunci când îți speli și usuci părul. Trebuie să ai grijă să nu-l stresezi cu  uscătorul  sau cu placa de îndrept părul  fără a folosi produse de protecție și de întărire.

Secretul unui păr drept cu... apă distilată. Thea Haimovitz are părul foarte creț și reușește să-l îndrepte perfect / video

Aceasta nu înseamnă să trebuie să-ți umpli căruciorul cu loțiuni și creme cu prețuri mari, ci să le alegi pe cele potrivite pentru păr și scalp. Chiar dacă poate părea ciudat, produsele din cămară sunt potrivite pentru podoaba ta capilară. 

Nu este întotdeauna necesar să cheltui sume mari pentru a avea un păr luminos, deoarece poți folosi ingrediente naturale foarte simple. Este suficient să deschizi cămară și să pregătești, fără niciun cost, o mască extraordinară pentru păr, obținând rezultate excelente. 

Zahăr brun pentru o piele strălucitoare: Îndepărtează cicatricile și previne acneea

Poți avea un păr sănătos și strălucitor cu un tratament natural uimitor. Pentru a-l prepara vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

coaja  de banană;

ceapă albă;

o lingură de orez fiert;

zaț de cafea.

Aceste ingrediente au proprietăți benefice fantastice, conțin minerale, vitamine  și reprezintă un panaceu pentru părul nostru.

Cojile de banană se taie în bucăți mici și se pun într-o cratiță. Se adaugă ceapa tocată, orezul și zațul de cafea. Amestecă toate ingredientele acoperă-le cu apă. Cratița se pune pe foc și toate ingredientele se fierb circa 15 minute.

Prepară, acasă, un șampon uscat: ai nevoie de trei ingrediente din bucătărie

Lichidul răcit se trece printr-o strecurătoare și se aplică pe tot părul, masând blând scalpul. Acoperă capul cu o cască de duș  și lasă masca să acționeze aproximativ o oră. Apoi îți poți șampona și clăti părul. După ce se va usca, părul tău va fi strălucitor și mătăsos.

Poți avea un păr sănătos și strălucitor profitând  și de alte remedii  naturale pe care le ai acasă. Una dintre toate  berea. Chiar dacă nu mai este bună de băut, berea poate fi folosită pentru podoaba capilară.

Pune bere pe foc pentru câteva minute, apoi aplic-o pe păr. Lasă-o să acționeze 15 minute, apoi șamponează și clătește părul. Berea este ideală pentru părul tern, uscat și fără strălucire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel