Pune câțiva bureți de vase în mașina de spălat și vei economisi un pumn de bani la sfârșitul lunii

Pune câțiva bureți de vase în mașina de spălat și vei economisi un pumn de bani la sfârșitul lunii. Sursa foto: freepik.com
Pune câțiva bureți de vase în mașina de spălat și vei economisi un pumn de bani la sfârșitul lunii. Sursa foto: freepik.com

Este dificil să speli farfuriile, oalele, tigăile și tacâmurile fără bureți de vase.

Știi că bureții pentru vase pot fi utilizați și în alte scopuri? Bureții de vase pot ușura treburile casnice. În plus, vei economisi bani și timp.

Pune un burete în cuva mașinii de spălat și vei rezolva o problemă foarte enervantă din viața de zi cu zi. Ai animale de companie acasă? Atunci te-ai confruntat și tu cu părul animalelor de  companie, rămas pe lenjerie, covoarele și haine. Mai ales iarna, animalele de companie îți schimbă blana și ne trezim cu toată casa invadată de păr: pe covoare, canapea, fotolii și haine.

Pune frunze de dafin sub pernă și vezi ce se întâmplă în timpul nopții

Evident, pe unele suprafețe poți folosi aspiratorul pentru a îndepărta toate firele de păr. Este o sarcină laborioasă și obositoare, dar face parte din curățarea zilnică a casei.

Cu toate acestea, problema este mai grea când vine vorba despre îmbrăcăminte. Nu este întotdeauna ușor să îndepărtezi tot părul blocat pe hainele. Uneori și după spălarea hainelor, firele de păr rămân pe țesătură. Prin urmare, trebuie să speli din nou hainele. O mare pierdere de timp și energie!

Azi îți oferim o metodă sigură pentru a rezolva această problemă dificilă. Desigur, această soluție ți se poate părea  neobișnuită, dar este rapidă și foarte eficientă!

Mai întâi, pune toate hainele pline de păr în mașina de spălat. Adaugă detergentul obișnuit în sertarul mașinii de spălat. Apoi, nu uita să pui în cuva mașinii câțiva bureți pentru vase.

Îndepărtează calcarul din mașina de spălat cu un ingredient comun

Pornește un program de spălare. La final, vei descoperi că hainele tale sunt curate și nu ai niciun fir de păr și nicio scamă.

În timpul ciclului de spălare, bureții de vase au adunat  părul animalului de companie, rămas pe țesături. Nu vei mai fi obligat să speli hainele de mai multe ori și să consumi mai multă energie. Iară cum fără efort, problema părului animalelor de compania va fi rezolvată în cel mai scurt timp!

O altă metodă pentru îndepărtarea părului de animale este să adaugi oțet într-unul dintre sertarele mașinii de spălat. Acest produs va avea o acțiune dublă: va acționa ca un balsam perfect și va îndepărta părul de pe țesături.

La sfârșitul ciclului de spălare, nu uita să ștergi  interiorul mașinii cu o cârpă umedă pentru a îndepărta orice fir de păr.  Asigură-te că ai curățat și filtrul, conform instrucțiunilor producătorului. Acest lucru va preveni acumularea părului în filtrul mașinii de spălat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel