Combină broccoli cu făină și pregătește o rețetă fantastică

Combină broccoli cu făină și pregătește o rețetă fantastică. Sursa - pixabay.com
Combină broccoli cu făină și pregătește o rețetă fantastică. Sursa - pixabay.com

Pastele cu broccoli sunt, fără îndoială, soluția ideală pentru cei care iubesc atât pastele făcute acasă, cât și această legumă.  

Această rețeta îți va oferi un prim fel extrem de bun și gustos. Cu siguranță îți vei uimi familia și vei avea încredere că prânzurile sau cinele tale nu vor fi niciodată la fel și toți se vor ridica de la masă mulțumiți. Așadar, dacă cauți ceva sănătos, dar delicios, prepară această rețetă.

Aceste paste conțin ouă și sunt foarte ușoare. Și, contrar a ceea ce ați putea crede, pregătirea este pe cât de simplă, pe atât de rapidă! Practic, poți uita de orele pe care trebuie să le petreci frământând aluatul. De altfel, aluatul se face fără ouă, folosind doar 2 ingrediente!

Îți place sosul de muștar? Iată cum îl poți face acasă: simplu, rapid și ieftin

Timp de preparare -15 minute,  timp de așteptare - 20 de minute, timp de gătire - 2-3 minute, timp total - aproximativ 40 de minute, porții -  4.

Ingredientele de care ai nevoie:

340 grame de făină,

250 grame de broccoli.

 

Pregătirea, pas cu pas

Mai întâi, separă buchețelele de broccoli de tulpină, pune-le într-o cratiță mare și acoperă-le cu apă. Fierbe buchețelele de broccoli cu sare până când sunt foarte fragede.

Acum pune făina în paharul mixerului, adaugă buchețelele de broccoli, scoase din apă. Mixează bine până când vei obține un aluat moale și lipicios. Transferă aluatul pe o suprafață de lucru ușor înfăinată.

Conopidă în sos de brânză, la cuptor: o mâncare fabuloasă pentru cină, cu doar 160 de calorii

După ce ai făcut acest lucru, frământă cu mâinile timp de 2-3 minute, adăugând treptat făină. Adună aluatul într-o bilă și lasă-o să se odihnească, la temperatura camerei, timp de 20 de minute.

După această perioadă de timp, împarte aluatul în trei părți egale, întinde foi de aluat cu sucitorul pe masa înfăinată și tăie aluatul pentru a obține tagliatelle.

Tagliatellele se fierb aproximativ 2-3 minute într-o oală cu apă clocotită și se asezonează după bunul plac. Poftă bună!

Notă: tulpină de broccoli poate fi dată prin răzătoare și folosită în salate. Este plină de vitamine și diverși nutrienți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel