Ești la dietă și nu poți slăbi? Renunță la trei obiceiuri care te împiedică să pierzi în greutate

Ești la dietă și nu poți slăbi. Renunță la trei obiceiuri care te împiedică să pierzi în greutate. Sursa foto: freepik.com
Ești la dietă și nu poți slăbi. Renunță la trei obiceiuri care te împiedică să pierzi în greutate. Sursa foto: freepik.com

Pierderea în greutate poate fi foarte dificilă, chiar dacă respecți cea mai strictă dietă și mergi regulat în sala de sport.

Există mai multe motive pentru care nu poți slăbi. Există mai multe obiceiuri care îți pot bloca procesul de slăbire, indiferent cât de mult ai încerca. Trebuie să scapi de acest comportament pentru a obține un rezultat.

Iată trei obiceiuri la care trebuie să renunți dacă vrei să slăbești eficient și să-ți accelerezi metabolismul.

1. Sari peste mese. Dacă ai redus numărul meselor pe zi, crezând că vei slăbi mai repede, te înșeli. Potrivit nutriționiștilor, săritul peste mese face ca organismul să intre în ceea ce se numește modul de supraviețuire. Apoi începe să se agațe literalmente de orice calorie. În plus, alegerea ta va cădea cel mai probabil pe junk food din cauza foamei excesive. 

Cel mai bun remediu natural împotriva mâinilor uscate și crăpate: trucul cu care vei economisi banii

 2. Nu controlezi aportul de calorii lichide. Nu este un secret pentru nimeni că obținem calorii nu numai din alimente, ci și din băuturi. Suc de fructe, suc proaspăt sănătos, alcool, ceai cu zahăr, cafea cu lapte -  absolut toate băuturile sunt o sursă suplimentară de energie. Majoritatea băuturilor conțin mult zahăr. Potrivit nutriționiștilor, consumul necontrolat de băuturi poate provoca nu doar creșterea în greutate, ci și încetinirea metabolismului.

Activități sănătoase care previn îmbătrânirea creierului și demența

3. Nu te odihnești suficient. Un rol uriaș în pierderea în greutate îl joacă odihna și recuperarea după un antrenament. Reducerea acestei perioade, potrivit experților, va duce imediat la creșterea în greutate. 

În plus, crește șansa de a obține o insuficiență hormonală, ceea ce va duce la creșterea apetitului. Este important să ai zile de odihnă între antrenamente. În caz contrar, există riscul să ajungi la un platou sau să te accidentezi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel