Află cum să gătești paste delicioase și, în același timp, ieftine pentru perioada postului Paștelui.
În perioada postului Paștelui, nu poți pregăti o cină sofisticată, cu mâncăruri rafinate și fine. Dar familia trebuie hrănită. Prin urmare, iată rețeta de paste fabuloase cu mazăre, dovlecel și turmeric.
Și dacă vrei să adaugi o doză de sănătate, poți alege paste integrale. De asemenea, dacă vrei să-i dai mâncării o notă originală, trebuie să adaugi sos de soia.
Fără cașcaval și fără carne: această lasagna poate fi mâncată chiar și în Postul Paștelui
Ingredientele pentru 4 persoane:
400 de grame de paste,
3 dovlecei,
1 conservă de mazăre,
usturoi,
turmeric după gust,
2 linguri de sos de soia,
ulei.
Într-o tigaie se pune puțin ulei. Se călește usturoiul și dovlecelul tocat mărunt. Adaugă mazărea. Condimentează legumele cu turmeric.
Pastele se pun la fier într-o oala cu sare. Acestea trebuie să fe fierte al dente. Pastele scurse se pun în tigaia cu legume. Adaugă două linguri de sos de soia și amestecă bine.
Ce se întâmplă dacă amesteci laptele cu sucul unei lămâi: rezultatul este incredibil
Pentru a pregăti paste de post, poți combina diferite ingrediente. La aceste paste, poți adăuga și roșii proaspete sau ciuperci. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu