Gospodinele cu experiență adaugă un ingredient secret în carnea tocată pentru chiftele

Gospodinele cu experiență adaugă un ingredient secret în carnea tocată pentru chiftele. Sursa foto: freepik.com
Gospodinele cu experiență adaugă un ingredient secret în carnea tocată pentru chiftele. Sursa foto: freepik.com

Pentru a îmbunătăți gustul și calitatea chiftelelor, multe gospodine folosesc ingrediente destul de neobișnuite, a căror alegere este, uneori, surprinzătoare.

Dar este de remarcat faptul că o astfel de abatere de la rețetele clasice îți va permite să obții un rezultat excelent. Spre exemplu, unele gospodine adaugă amidon în carnea tocată pentru chiftele și pun pe masă o mâncare incredibil de gustoasă. Dar este important să folosești amidon de cartofi, nu de porumb.

O cina fabuloasă din produse obișnuite: nu te vei plictisi curând de această mâncare

Dacă nu ai încercat să folosești amidon în compoziția pentru chiftele ar trebui să încerci. La urma urmei, chiftelele cu amidon de cartofi se dovedesc a fi mai magnifice și mai suculente decât cele clasice. Nu își pierd forma și nu se destramă!

Datorită amidonului din cartofi nu vei mai folosi ouă. Cu o astfel de componentă, chiftelele vor fi mult mai aerisite. Spre deosebire de ouă, amidonul nu face carnea tocată grea și tare, dar contribuie la extinderea fibrelor din carne. Prin urmare, chiftelele vor fi luxuriante. În plus, amidonul servește ca un ingredient excelent de legare a tuturor ingrediente.

Salată originală cu pere și pui afumat: nu te vei plictisi niciodată de ea

Dacă dorești să faci mai multe chiftele, dar îți faci griji că se vor strica, folosește amidon. Datorită acestuia, chiftelele nu vor deveni dure și vor rămâne moi și gustoase pentru câteva zile. Amidonul permite chiftelelor să rămână proaspete mult mai mult timp.

Amidonul îmbunătățește gustul preparatului, făcându-l extrem de suculent și gustos. Acest lucru se datorează faptul că amidonul nu permite sucului din carne să se scurgă în timpul tratamentului termic.

Înlocuiește ouăle din carnea tocată pentru chiftele, adăugând amidon de cartofi. Deci, chiftelele vor deveni delicioase, luxuriante și suculente.

Negresă din patru ingrediente, fără făină și fără unt. Un desert delicios pentru postul Paștelui

Principalul lucru este să adaugi cantitatea potrivită de amidon și să nu exagerezi. Folosește 2-3 linguri de amidon la 500 grame de carne tocată. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel