Cea mai bună băutură de primăvară: acest decoct întărește vasele de sânge și te umple de energie

Cea mai bună băutură de primăvară. Acest decoct întărește vasele de sânge și te umple de energie. Sursa foto: freepik.com
Cea mai bună băutură de primăvară. Acest decoct întărește vasele de sânge și te umple de energie. Sursa foto: freepik.com

Decoctul de măceșe ajuta la întărirea sistemului imunitar uman în perioada de activare a virușilor și bacteriilor.

La persoanele în vârstă, sistemul imunitar nu este într-o stare foarte bună. Primăvara se activează diferiți viruși și bacterii. Se știe că bătrânii se infectează mai repede, mai predispuși la diferite boli. Deci au nevoie de vitamina C.

În plus, acest decoct conține vitamina A, care întărește sistemul imunitar și are efect diuretic. Reține că băutura va ajuta la reducerea tensiunii arteriale la vârstnici.

Mănâncă sfeclă roșie de două ori pe zi: vei fi surprins să afli adevărul

Măceșele sunt bogate în vitamina C. De asemenea, conțin cantități mai mici și de vitamine A, B1, B2, E, P, K, acid nicotinic, care menține sănătatea țesuturilor și a organelor interne. Ceaiul de măceșe menține sănătoase căile urinare și rinichii.

Ceaiul de măceșe ajută la tratarea anemiei, deoarece măceșele conțin zaharuri, acid citric și malic, pectine și tanini, foarte utili în industria farmaceutică.

Șterge ridurile de pe față și semnele de îmbătrânire cu ulei de măceș

Măceșele sunt recomandate sub forma de ceai, sirop, marmeladă și vin. Acestea au zeci de beneficii pentru sănătate: tonifică,vitaminizează și remineralizează. Prin urmare, decoctul de măceșe este recomandat să fie consumat pentru tratarea anemie și afecțiunilor hepatice.

Ceaiul de măceșe poate ajuta la pierderea în greutate. Măceșele sunt bogate într-un antioxidant numit tilirozidă, care poate avea proprietăți de ardere a grăsimilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel