Obiecte care aduc ghinion în casă. Oprește energiile negative și scapă de necazuri

Obiecte care aduc ghinion în casă. Oprește energiile negative și scapă de necazuri. Sursa foto: freepik.com
Obiecte care aduc ghinion în casă. Oprește energiile negative și scapă de necazuri. Sursa foto: freepik.com

Persoanele superstițioase îți vor spune: anumite obiecte din casă pot aduce ghinion și atrag necazurile.

Disciplină chineză  Feng Shui împărtășește și ea această credință. Deci, indiferent dacă crezi sau nu, pentru a evita energiile rele, scapă de acele obiecte care aduc ghinion. Pentru a aduce norocul înapoi de partea ta, află care sunt obiectele de care trebuie să scapi, conform Feng Shui. 

Cu siguranță ai auzit că anumite obiecte aduc ghinion în casă. Experții Feng Shui avertizează împotriva elementelor care alungă fericirea, abundența și starea de spirit pozitivă din casă. Există multe obiecte care atrag norocul, bogăția și bunăstarea.

Alungă ghinionul și energiile negative din dormitor. Un truc pe care trebuie să-l transformi în obicei

În zilele noastre, Feng Shui s-a răspândit pe scară largă în întreaga lume. Mulți designeri de interior folosesc principiile Feng Shui privind echilibrul energetic și armonie. Printr-o amplasare adecvata a mobilierului, alegerea decorului, culorilor și a plantelor, Feng Shui ne ajută să atragem vibrațiile bune și abundența.

În același sens, disciplina afirmă că este absolut necesar să scapi de anumite lucruri care îți pot afecta negativ viața.  

 

Care sunt obiectele care aduc ghinion în casă conform Feng-Shui?

Mereu ai tendința de a aduna lucruri acasă, neștiind că unele dintre ele sunt dăunătoare. În special, există articole de uz casnic care atrag ghinionul și țin fericirea departe. Probabil că nu te-ai gândit niciodată la asta.

În general, acestea sunt elemente care au devenit învechite, deteriorate, uzate sau demodate și care sunt depozitate acasă fără un motiv întemeiat. Specialiștii Feng Shui recomandă să le arunci la gunoi cât mai curând posibil, deoarece îți absorb energia pozitivă. Conform disciplinei Feng Shui, dacă vrei să trăiești într-un mediu armonios și liniștit, departe de stres și valuri negative, trebuie să alungi obiectele care aduc ghinion.

Banii vor fi atrași ca un magnet în casa, datorită unui obiect norocos, potrivit Feng Shui

Printre obiectele care atrag ghinionul se numără: oglinzile sparte sau crăpate, articole de uz casnic defecte sau sparte, inclusiv articole de bucătărie, tablourile cu imagini tulburătoare sau în care predomină nuanțele închise, obiecte de antichitate de origine incertă. 

După ce ai eliminat obiectele nedorite din câmpul vizual, află care sunt aceste obiecte de zi cu zi care te vor ajuta să aduci norocul și fericirea în casă.

Pune orez în colțurile casei: trucul genial care îți va schimba viața

O masă rotundă este mai bună! Potrivit Feng Shui, mobilierul rotund permite energiei vitale să circule mai bine în casă. La fel, sunt mai potrivite pentru spațiile cu exces de luminozitate și energie yang. Mobilierul pătrat cu unghiuri ascuțite nu este favorabil bunăstării și armoniei.

Pune un pahar de sare sub calorifer: toate gospodinele fac asta. Explicația este genială

Poze de familie. Tablourile cu peisaje plăcute sau portretele de familie sunt foarte utile în casă, deoarece aduc vibrații bune și amintiri calde. Așa că fă cele mai frumoase fotografii cu cei dragi și atârnă-le peste tot pentru a-ți învălui sufrageria în energie pozitivă.

Fructe proaspete. În cele din urmă, indiferent de sezon, este o idee bună să te aprovizionezi cu fructe proaspete. Pentru că aceste alimente reprezintă un simbol al prospețimii, vitalității și prosperității în familie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel