EXCLUSIV  Horoscop 14 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care aruncă pe fereastră cu banii. Cheltiueli mari

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska Karolina Grabowska)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska Karolina Grabowska)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Venus din Gemeni face un careu cu Saturn din Pești. Este genul acela de aspect care creează tensiuni interioare. Nu ne simțim valoroși, atrăgători sau demni de a fi iubiți. După care vom face tot posibilul să ne implicăm în situațiile care să ne demonstrăm din nou toate aceste lucruri. În plus, Venus din Gemeni vrea comunicare deschisă, iar Saturn din Pești mai degrabă răceală sau deșert emoțional. 

BERBEC

Poți participa la multe discuții și, fără să îți dai seama, încerci să le demonstrezi ceva celorlalţi. Nu o să o faci în mod graţios, ci s-ar putea să vrei să îi convingi pe ceilalţi de varianta ta pentru că este ceva acolo ce ţie nu îţi convine. Trebuie să te analizezi puţin.

TAUR

Multe dintre cheltuielile pe care le vei face, zilele acestea, să ştii că nu sunt făcute cum trebuie şi te arunci poate pentru că vrei să fii ca vecina, pentru că vrei să ai o cămaşă cum are colegul de serviciu. Încearcă să îţi dai seama dacă o faci pentru ceva superficial.

GEMENI

Orice exces de zel pe care îl ai, zilele acestea, trădează o frică enormă sau mai multe frici, o lipsă de siguranţă. Ai grijă să nu îi superi pe unii din jurul tău, persoane care ar putea să te ajute, la un moment dat.

RAC

Ce ţie nu îţi place altuia nu îi face. Dacă ţie nu îţi place să fii judecat, nu judeca nici tu la rândul tău. Putem găsi circumstanţe atenuante, dar nu putem tot timpul să trăim pe acestea. Trebuie să avem grijă şi de persoana noastră, de cum suntem, de cine suntem şi de ce avem anumite porniri. Trebuie un proces din acesta interior foarte puternic.

LEU

Nu trebuie să îţi placă toată lumea, cum nici toată lumea nu este obligată să te placă pe tine. Este ziua aceea în care te poţi chinui să fii pe placul celor care nu îţi plac ţie, dar ai nevoie să primeşti validare şi aprobare şi uiţi că oamenii aceia nu te ajută cu nimic. Găseşte un punct de sprijin, de echilibru.

FECIOARĂ 

Trebuie să împaci partea profesională cu cea personală. Undeva, zilele acestea, poţi să stai să vorbeşti cu tine şi, în loc să te întrebi ce vrei să faci să îţi fie ţie bine, te gândeşti la ce a zis partenerul, la ce a zis un coleg. Te gândeşti foarte mult acolo. Stai aşa, tot weekendul, şi nu duce la nimic. În loc să te ţii de viaţă, să te bucuri, tu stai şi te gândeşti la tot felul de prostii.

Vezi și: Horoscop 14 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cere trebuie să aibă grijă ce vorbește la serviciu. Vezi ce le spui colegilor!

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel