Gogoși mexicane fantastic de bune. Nimeni nu le va rezista

Gogoși mexicane fantastic de bune. Nimeni nu le va rezista. Sursa foto: freepik.com
Gogoși mexicane fantastic de bune. Nimeni nu le va rezista. Sursa foto: freepik.com

Gogoșile mexicane, stropite cu zahăr pudră, se topesc în gură și creează dependență. Sunt atât de moi și dulci încât este imposibil să le reziști.

Aceste gogoși sunt surprinzător de ușor de făcut din câteva ingrediente. În plus, nu vei avea nevoie de drojdie! Pur și simplu amestecă aluatul, întinde o foaie și taie formele dorite. Prăjește gogoșile  până se umflă și devine aurii, apoi servește-le imediat cât  sunt încă fierbinți.

O rețetă unică de chiftele cu brânză la tigaie: nu ai mai gătit niciodată așa ceva

Trece gogoșile prin zahăr pudră și printr-un amestec de zahăr și scorțișoară. Pentru a face acest lucru, adaugă o linguriță de scorțișoară la o jumătate de pahar de zahăr. Servește gogoșile cu miere lichidă sau sos de ciocolată pentru un gust și mai dulce.

Ingrediente:

făină de grâu - 260 grame,

praf de copt - 8 grame,

sare - 1 gram,

ulei de cocos - 30 ml,

apă caldă - 180 ml,

ulei de floarea soarelui - 1,8 litru.

 

Rețeta, pas cu pas

Se amestecă făina, praful de copt și sarea într-un castron mare. Folosește o furculiță pentru a încorpora uleiul de cocos în amestecul de ingrediente uscate. Adaugă, treptat, apă caldă și amestecă cu o spatulă sau lingură de lemn până se formează un aluat.

Pesto din frunze de ridichi pentru paste, carne și pește. Cea mai ușoară rețetă

Frământă aluatul cu ​​mâinile timp de 2 minute, adăugând puțină făina dacă este necesar. Modelează aluatul într-o bilă. Apoi acoperă aluatul cu un prosop umed sau folie de plastic și lasă-l să se  odihnească timp de 20 de minute.

Între timp, chiar înainte de a întinde aluatul, umple o tigaie mare ulei. Se încălzește la foc mare până când uleiul ajunge la 190°, apoi se reduce focul la mediu pentru a menține această temperatură.

Pieptul de pui va fi moale și suculent. Doar gospodinele cu experiență cunosc cum să-l prepare corect

Pune aluatul pe o suprafață cu făină. Folosește un sucitor pentru a întinde uniform aluatul până când are aproximativ 0,5-1 cm grosime. Apoi cu un cuțit taie aluatul în pătrate de aproximativ 5 cm.

Când uleiul este încălzit, pune un pătrat de aluat în uleiul încălzit. Se va scufunda pentru o clipă, apoi se va ridica la suprafață și se va umfla imediat. Dacă nu, adaugă o lingura de ulei încins deasupra aluatului.

Ceapă umplută cu orez, o gustare din bucătăria iraniană

Gogoașa se prăjește 30-60 de secunde până când aluatul este ușor auriu. Gogoașa se întoarce și  se prăjește pe cealaltă parte până devine aurie. Transferă gogoașa pe o tavă de copt tapetată cu prosoape de hârtie. Repetă cu pătratele de aluat rămase.

Se presară gogoșile finite cu zahăr pudră sau zahăr cu scorțișoară. Servește-le calde cu miere sau sos de ciocolată. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel