A doua zi a festivalului SAGA a strâns la un loc peste 65.000 de iubitori de muzică și distracție

SAGA
SAGA

Peste 65.000 de festivalieri au trecut ieri porțile Romaero, în cea de-a doua zi de SAGA, cel mai mare festival din București.

Cei mai mulți participanți sunt însă așteptați astăzi, în ultima zi a evenimentului, unde scena principală se va transforma într-un spectacol de sunet și lumini pentru „regina muzicii hip-hop”, mult așteptata Nicki Minaj.

Ziua de sâmbătă a culminat cu show-ul artistei Raye, supranumită și „noua Amy Winehouse”, câștigătoare a 6 premii British awards doar anul acesta. Fanii au fredonat la unison cu ea și au fost puternic emoționați de mesajele puternice, prezența scenică și vocea ei inconfundabilă. „Ați fost cel mai frumos public", le-a spus artista festivalierilor din București.

DJ-ul britanic James Hype a captivat și energizat mulțimea, reușind să țină publicul activ până mult după miezul nopții, cu un set electrizant de house și tech house care a transformat scena principală într-un nucleu de dans și veselie. 

Cei mai mulți festivalieri sunt așteptați astăzi, 7 iulie. Ultimele bilete disponibile pentru ziua de azi încă mai pot fi achiziționate de pe site sau direct de la intrarea în festival.

Programul principalilor artiști pentru 7 iulie:

●  Deschiderea porților: 17:00

●  Dennis Lloyd: 20:15

●  Nicki Minaj: 23:12

●  Armin van Buuren: 01:25

Cel mai așteptat moment al festivalului, concertul Nicki Minaj

Nicki Minaj, regina muzicii rap, este cap de afiș anul acesta și va concerta duminică, pentru prima oară în România, la Saga. Artista marchează o premieră în Europa de Est, adăugând România pe lista țărilor în care va cânta în cadrul celebrului turneu „PINK FRIDAY 2 WORLD TOUR” și promite un show epic pentru publicul care o așteaptă cu sufletul la gură. 

Pe lângă Nicki Minaj, ultima zi a festivalului SAGA va fi completată de prezența lui Armin van Buuren, legendarul DJ olandez care va încheia festivalul într-o notă spectaculoasă. Alături de el vor fi Dennis Lloyd, Dyen, Nico Moreno, Paco Osuna, Suz Zero Project și alți artiști de top, pregătiți să le creeze fanilor o experiență de neuitat. 

Întregul program pe ore, împreună cu line-up-ul artiștilor, este disponibil în aplicația SAGA. Festivalierii își pot personaliza experiența de festival prin salvarea la favorite a concertelor și crearea propriului line-up. Aplicația este gratuită și disponibilă atât în App Store, cât și în Google Play.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel