A fost inaugurat bazinul de înot din Chitila. Hubert Thuma (CJ Ilfov): Este cel mai modern din România

FOTO: Facebook @ Hubert Thuma
FOTO: Facebook @ Hubert Thuma

Ilfov are cel mai modern bazin de înot din România. Acesta a fost inaugurat, astăzi de președintele PNL al Consiliului Județean, Hubert Thuma. 

”Bazin de înot în Chitila. La ora actuală este cel mai modern bazin din România. A fost inaugurat astăzi. Și a fost construit din bani de la Compania Națională de Investiții.

Totul este impresionant. Acoperișul e realizat din arce de lemn lamelar și zone vitrate din aluminiu cu geam termoizolant. Bazinul are o suprafață de 840 de metri pătrați.

Această investiție este extrem de importantă pentru copii, pentru comunitate în general. Încurajez copiii să facă sport, mai ales înot. Cel mai complex sport este înotul, solicită întreaga musculatură și pune în mișcare toate articulațiile corpului”, a scris președintele PNL al Consiliului Județean, Hubert Thuma, pe Facebook.

De altfel, șeful CJ Ilfov a precizat că a fost astăzi la inaugurare alături de primarul din Chitila, Emilian Oprea, de viceprimarul Costel Andrei și de George Tuță, deputat de Ilfov. ”Împreună dezvoltăm județul Ilfov”, a concluzionat Hubert Thuma.

Citește și: Corneliu Ștefan: ”Va fi una dintre cele mai frumoase clădiri de patrimoniu din regiune”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel