A început nunta fastuoasă a fiului miliardarului Ambani. Traficul din Mumbai, blocat /foto

Foto cu rol ilustrativ/ Sursa: Pexels
Foto cu rol ilustrativ/ Sursa: Pexels

Mukesh Ambani, fiul celui mai bogat om din Asia, se căsătorește săptămâna aceasta. Traficul dintr-o zonă cheie a orașului Mumbai este oprit complet pentru extravaganța de patru zile la care vor participa o mulțime de VIP-uri, de la foști prim-miniștri britanici până la Kim Kardashian, scrie Reuters.

Nunta celui mai tânăr fiu al miliardarului, Anant Ambani, în vârstă de 29 de ani, cu iubita sa, Radhika Merchant, în vârstă de 29 de ani, este culminația unor sărbători fastuoase care au avut loc de-a lungul anului. Potrivit poliției, evenimentul a fost declarat "public” din cauza prezenței unor nume de renume internațional și indian.

Spre nemulțumirea localnicilor, drumurile din apropierea locului - luxosul Jio World Convention Centre, deținut de conglomeratul Reliance al lui Ambani, situat în districtul central de afaceri al Mumbaiului - vor fi deschise doar pentru "vehiculele evenimentului” între orele 13:00 și miezul nopții, în perioada 12-15 iulie. Și asta în ciuda faptului că Mumbai este notoriu pentru traficul său aglomerat, în special în această perioadă a anului, în timpul sezonului musonic.

Traficul deja a încetinit în zona imediată a locului evenimentului, zonă care este decorată cu lumini și flori roșii. Gălbenelele și luminile galbene strălucitoare au fost de asemenea folosite pentru a decora copacii din afara conacului de 27 de etaje al lui Ambani, Antilia, din Mumbai.

Printre celebritățile așteptate la eveniment se numără fostul campion mondial la box Mike Tyson, superstarul american al wrestlingului și actorul John Cena, precum și actorul Jean-Claude Van Damme, potrivit unei surse informate despre planuri. Din lumea politică, foștii prim-miniștri britanici Tony Blair și Boris Johnson, precum și ministrul apărării din India, Rajnath Singh, vor participa. CEO-ul Saudi Aramco, Amin H Nasser și președintele Samsung Electronics, Jay Y. Lee, vor fi printre cei care vor reprezenta lumea afacerilor.

Sărbătorile premergătoare nunții au fost, de asemenea, pline de vedete. Săptămâna trecută, Justin Bieber a cântat pentru sute de invitați la un concert privat pre-nupțial, iar în martie, Rihanna a cântat la un eveniment de trei zile în statul Gujarat din vestul Indiei. În mai, o croazieră de lux pre-nupțială în Europa, cu 800 de invitați, a inclus vedete de la Bollywood și cricketeri.

Videoclipuri și fotografii ale sărbătorilor recente - inclusiv un videoclip cu familia Ambani sincronizând buzele și dansând pe o melodie Bollywood, precum și unul cu Mukesh Ambani și soția sa conducând alături de nepoții lor - au inundat rețelele sociale și sunt intens acoperite de mass-media indiană. Nunta de vineri va include ritualuri tradiționale hinduse, iar recepția va avea loc pe parcursul a două zile. Luni, va avea loc o "recepție specială” pentru personalul domestic al lui Ambani, conform unui document detaliat al planurilor.

Rajan Mehra, directorul executiv al Club One Air, a declarat că familia Ambani a închiriat trei avioane Falcon-2000 de la compania sa pentru a transporta invitații la nuntă și se așteaptă ca peste 100 de avioane private să fie folosite pentru evenimente. "Invitații vin din toată lumea și fiecare avion va face multiple călătorii în întreaga țară,” a spus el. Pentru unii rezidenți din Mumbai, totul este prea mult, iar rețelele sociale sunt pline de plângeri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel