A început școala. Ce postează politicienii la început de an. Imagini de familie

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Astăzi încep școlile, iar părinții își exprimă bucuria începutului de an școlar pe Facebook, acolo unde pun imagini cu micuții lor. Politicienii nu fac excepție. 

UPDATE: Și primarul Capitalei, Nicușor Dan, a fost prezent la deschiderea anului școlar în calitatea sa de tată. 

Cel care a dat startul a fost Robert Sighiartău. Liberalul se mândrește cu o familie frumoasă, iar imaginea pare ruptă din vreo revistă americană. Cei mai mulți i-au transmis binecuvântări în mesajele adresate. ”Dumnezeu să vă binecuvânteze” a fost mesajul pe care politicianul l-a primit cel mai des în comentarii. La ora redactării știrii, fotografia are deja 2000 de aprecieri. 

Și președintele USR, Cătălin Drulă, a publicat o imagine minunată că băieții săi. Băiatul mai mare i-a îndrumat primii pași spre grădiniță fratelui mai mic, înainte ca el să pășească, pentru prima dată, în școală. ”Astăzi, băiatul meu cel mare are prima lui zi de școală. Înainte de asta însă nu a putut sta deoparte și l-a condus pe fratele lui mai mic în prima zi de grădiniță. Pentru noi, părinții, două rânduri de emoții și gânduri despre viitorul lor. Și o dorință de schimbare reală a priorităților de dezvoltare a României. Educația reprezintă primii pași în viață pentru fiecare dintre noi și este nu numai fundamentul unei societăți, ci un drept fundamental care trebuie asigurat în cele mai bune condiții pentru fiecare copil din România” a scris politicianul, pe Facebook. 

Nu a lipsit nici Cristian Vasilcoiu în prima zi de școală a fetelor sale. Dincolo de programul aglomerat din Minister, secretarul de stat nu lipsește din viața fetelor sale și adesea se mândrește cu ele pe rețelele sociale. Ziua de astăzi nu a făcut excepție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel