A murit actorul Constantin Cojocaru. Când are loc înmormântarea - Video

Sursa foto: freepik.com
Sursa foto: freepik.com

Actorul Constantin Cojocaru a murit la vârsta de 78 de ani.

Actorul Constantin Cojocaru va fi înmormântat luni, la Cimitirul Eternitatea. Anunţul a fost făcut sâmbătă de reprezentanţii Teatrului Odeon.

Trupul neînsufleţit al actorului este depus la capela Cimitirului Eternitatea (capătul Bulevardului Metalurgiei). Slujba de înmormântare se va desfășura luni,15 aprilie, ora 12,30, conform pe site-ului Teatrului.

Teatrul Odeon anunţă cu mare durere că astăzi ne-a părăsit unul dintre cei mai îndrăgiţi actori - Constantin Cojocaru, conform sursei citate.

Constantin Cojocaru s-a născut la data de 6 mai 1945. Acesta a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, în 1966 a fost angajat la Teatrul Tineretului Piatra Neamţ. Din anul 1975 a fost angajat la Odeon.

Constantin Cojocaru a colaborat cu mai multe teatre din Bucureşti, dar și din ţară. La Teatrul Odeon a lucrat cu regizori importanţi: Dinu Cernescu, Alexa Visarion, Alexander Hausvater, Alexandru Dabija, Dragoş Galgoţiu, Mihai Măniuţiu, Radu Afrim.

Printre ultimele sale roluri enumerăm cele din Gaiţele de Al. Kiriţescu, joi.megaJoy de Katalin Thuroczy şi Jurnalul lui Robinson Crusoe după Gellu Naum. Teatrul Odeon este alături de familia îndurerată. Dumnezeu să îl odihnească cu cei drepţi!, conform mesajului transmis de actorii de la Teatrul Odeon. 

Video

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel