EXCLUSIV  A murit avocatul Lucian Bolcaș. Ce nu i-am spus niciodată

A murit avocatul Lucian Bolcaș. Pentru mine a fost profesorul Bolcaș, deși n-a fost niciodată profesor, nici n-a vrut să fie. 

Mereu îl sunam când nu înțelegeam ceva juridic. Știa că-mi place să citesc legi și-mi indica articole din legislație, îmi dădea sfaturi esențiale, importante în subiectele momentului. Știrea momentului de astăzi este extrem de tristă și lasă în mine o profundă tăcere. De obicei, scriu mult, dar astăzi n-am cuvinte. ”Da, doamna Neagu” îmi răspundea de fiecare dată. Astăzi, DCNews reia un interviu pe care mi l-a acordat avocatul Lucian Bolcaș, în care am vorbit, de la distanță, despre toate. 

Ceea ce nu i-am spus niciodată a fost că-l știam de mică, ce-i drept, din poveștile bunicii mele, pentru că eram prea mică. A fost avocatul mamei mele în procesul de divorț. Bunicul meu era dărâmat pe holurile tribunalului, iar avocatul Bolcaș s-a dus, l-a luat peste umăr și i-a spus: ”Va fi bine”. 

Viața a făcut să-l cunosc și să mă bucur de sfaturile sale 20 de ani mai târziu. Pentru mine, a fost cel mai drag avocat și a fost cea mai mare onoare că l-am cunoscut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Știri recomandate
Cele mai noi știri
Cele mai citite știri
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel