A murit doctorul Naum Ciomu

Fotografie creată de Rahul, de la Pexels
Fotografie creată de Rahul, de la Pexels

Este doliu în medicină. Medicul Naum Ciomu a murit! 

"Începem săptămâna cu o veste tristă!

Domnul Doctor Ciomu Naum Niculae a plecat în lumea cea fără de dor.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

A fost un luptător, un spirit tânăr, un medic cu o experienţă şi memorie monumentală, un coleg minunat pe care nu-l vom uita.

A fost o onoare pentru noi să ne fie coleg şi mentor.

Condoleanţe familiei şi celor apropiaţi!", transmite Ghencea Medical Center pe Facebook. 

Pe 31 iulie 2004, doctorului Naum Ciomu i-a fost retras dreptul de liberă practică, după ce în timpul unei operaţii a mutilat un bărbat. 

Victima lui Naum Ciomu a primit pe post de despăgubiri suma uriașă de 500.000 de euro, o parte din bani fiind direcționați spre tratamentele medicale absolut necesare.

Apoi, bărbatul și-a achiziționat o casă impunătoare, lângă București, în care s-a mutat cu soția și cu fata lor.

Chirurgul a susținut că eșecul operației a survenit ca urmare a faptului că a suferit în acele momente un atac cerebral. Ciomu a declarat că are acte care să dovedească acest lucru, intenționând, la acea vreme, să-și caute dreptatea chiar la CEDO.

Ciomu s-a confesat atunci presei, căutând scuzele de rigoare.

”Am făcut mişcări aberante, ilogice, iar cel cu care am intrat în operaţie era un papagal, un rezident care nici nu citise operaţia. Mi-am revenit repede şi tot eu m-am ocupat de pacient, deşi acolo eram doi bolnavi”, declara medicul, conform Antena3.

În martie, un cunoscut medic din Constanţa a murit 

Medicul Lazăr Irimiea, unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi medici ginecologi de la Spitalul Județean din Constanța, a murit. 

Lazăr Irimiea era unul dintre cei mai cunoscuți medici ginecologi ai Spitalului Județean Constanța. Acesta a fost considerat un chirurg de referinţă pentru situaţiile medicale de specialitate cu grad înalt de dificultate. În cei peste 34 de ani de activitate, Lazăr Irimiea a realizat peste 10.000 de intervenţii chirurgicale.

Universitatea Ovidius din Constanţa aduce un omagiu la trecerea în eternitate a prof. univ. dr. Lazăr Irimiea, medic primar obstetrică-ginecologie, şi medic şef al Clinicii II de Obstetrică-Ginecologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa, doctor în ştiinţe medicale. CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel