A murit Florentina Satmari, unul dintre cei mai mari realizatori TV ai României - Video

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Cântăreața de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița a făcut anunțul morții Florentinei Satmari.

'Ne-a părăsit MĂMUCA. Florentina Satmari, unul dintre marii profesioniști ai Televiziunii Romane, cea care a format zeci și sute de artiști, dându-le aripi în lumea cântului! Cu mare durere în suflet va spun drum lin către stele Mămuca, odihnî în lumină, aplauze și flori', a transmis solista de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița.

Și Maria Dragomiroiu a transmis un mesaj, după ce aflat că a murit Florentina Satmari.

'Iarăși o zi tristă pentru mine, pentru familia mea si pentru foarte mulți interpreți de muzică populară și nu numai. A plecat dintre noi doamna Florentina Satmari, acest mare profesionist al Televiziunii Române. În emisiuni de mare profesionalism, cu o intuiție extraordinară, a dat aripi multor interpreți din toate zonele folclorice. Toți au devenit interpreți consacrați și iubiți de marele public.

Mă număr și eu printre acești interpreți și nu voi uita niciodată acest lucru, mă voi ruga bunului Dumnezeu să o odihnească în pace și liniște! Sunt doar două luni de când ne-am întâlnit și ne-am bucurat împreună la ziua soțului meu, Bebe Mihu. Viața este așa de scurtă, ea este formată doar din trăiri și amintiri! Să încercăm să le facem frumoase!', a scris Maria Dragomiroiu.

Video

Youtube video image

'Florentina este unul dintre realizatorii de televiziune cei mai dragi mie. Am colaborat decenii la rând, iar roadele colaborării noastre sunt zeci de emisiuni de colecție rămase în arhiva Televiziunii Române și nu numai', spunea Irina Loghin despre Florentina Satmari, în anul 2022.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel