A murit la 32 de ani de COVID-19. Ministrul apărării a făcut anunțul

O angajată din armată, de 32 de ani a murit de coronavirus. Drapelele din toate unitățile garnizoanelor militare vor fi coborâte în bernă

Doliu și tristețe în Armata Națională. Locotenentul Olga Prokopenko, în vârstă de 32 de ani, a murit fiind răpusă de COVID-19. Anunțul a fost făcut pe Facebook de către ministrul Apărării, Alexandru Pînzari.

Potrivit ministrului Apărării, Olga Prokopenko activa din anul 2019 ca psiholog în Regimentul Marelui Stat Major ”General de brigadă Nicolae Petrică”.

 

Ce a spus ministrul apărării din Republica Moldova?

 

"Trist, mult prea trist... Am pierdut o colegă. Prokopenko Olga a pierdut lupta cu viața. COVID-19 a fost mai puternic… Olga a fost cea care a consiliat sute de militari și militare, care au avut nevoie de ajutorul ei. O profesionistă de excepție și un OM cu inimă mare – așa va rămâne în memoria noastră. Condoleanțe familiei îndoliate... Drum lin către cer, Olga", a menționat ministrul Alexandru Pînzari.

Totodată, Alexandru Pînzari a spus că, mâine, drapelele din toate unitățile garnizoanelor militare vor fi coborâte în bernă, în memoria locotenentei Prokopenko Olga, potrivit Publika.md.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel