A murit omul de radio Carol Mălinescu, cunoscut pentru rubrica matinală "150 de cuvinte despre cei ce nu cuvântă"

foto: Facebook
foto: Facebook

Jurnalistul Carol Mălinescu s-a stins din viață la 74 de ani. A fost redactor-șef la Antena Bucureștilor și realizator al emisiunii de radio „150 de cuvinte”, difuzată de peste 30 de ani la Radio România Actualități (RRA).

"Ieri a încetat din viață, la vârsta de 74 de ani, colegul nostru Carol Mălinescu, cunoscut ascultătorilor pentru rubrica difuzată la ora 6.50, de luni până vineri, timp de 33 de ani. "150 de cuvinte despre cei ce nu cuvântă", nu întotdeauna numărate, dar sigur cântărite, potrivite și rostite cu tâlc, mereu despre atitudinea care poate repara, cumva, cruzimea noastră, a oamenilor, în fața celor care nu se pot apăra, ar fi împlinit, luna viitoare, pe 14 octombrie, 33 de ani de la debut. Carol Mălinescu a fost, fără îndoială, un om care iubea necuvântătoarele. Și ne-ar fi spus că nu știa că are așa mulți prieteni! Dacă aș fi știut, ar fi îmbătrânit mai încet. Dumnezeu să-l odihnească în pace!" a anunțat România Actualități printr-o postare pe Facebook.

"Doamne, ce veste tristă!! Regret profund și îmi vor lipsi enorm vocea si pildele sale de fiecare zi, o pierdere pentru radio și publicul său. Dumnezeu să-l primească și să-l odihnească în pace, condoleanțe familiei."

"O veste tristă pentru toți radioascultătorii ce iubeau această frumoasă rubrică! Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină veșnică!"

"După dureroasa despărțire, viața revine cu optimismul ei și rămân momentele frumoase. Să ne imaginăm că există o altă lume, unde nu mai există foame și unde fiecare are șansa sa fie bun total. Acolo sunt și alte suflete, unele pe care Carol Mălinescu le-a înnobilat pentru a da exemplu oamenilor. Mulțumim pentru miile de cuvinte și zâmbete de dimineață! Drum cu lumină!"

"Excepțională rubrică, o ascultam zilnic, umorul fin și ironia d-lui Malinescu erau sarea și piperul. Recunoștință pentru atâtea învățăminte despre oameni și lume mascate fin prin povestioare despre obiceiurile animalelor. Odihnească-se in pace!"

"Ce trist. Era o emisiune după care îmi ghidam programul de dimineață - trebuia neapărat să o ascult."

... sunt doar câteva dintre sutele de comentarii din online.

"Vâltoarea vieţii, uneori debordantă, îţi scoate în cale oameni de felurite caractere şi tării. Pentru ascultătorii mai aproape de ziua de azi, Carol Mălinescu rămâne în amintirea lor ca protectorul celor care nu cuvântă. O pledoarie sinceră în 150 de cuvinte, nu întotdeauna numărate, dar sigur cântărite şi tocmai bune de un model de epitaf", a transmis George Popescu, colegul lui Carol Mălinescu, într-un mesaj publicat de postul de radio unde acesta din urmă și-a desfășurat activitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel