A murit Smaranda Drăghici-Pâslaru. Soprana avea 35 de ani

Fotografie creată de Irina Anastasiu, de la Pexels
Fotografie creată de Irina Anastasiu, de la Pexels

Soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru a murit luni, 31 ianuarie, la vârsta de 35 de ani. 

Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanţa a anunțat decesul sopranei Smaranda Drăghici-Pâslaru. Smaranda Drăghici-Pâslaru va fi condusă pe ultimul drum miercuri, 2 februarie 2022. În aceeași zi, la ora 13:00, va fi ținută slujba religioasă. Cei care vor să-i aducă un omagiu o pot face până atunci, la Casa Albastră din Constanța.

"Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" plânge! Durerea și neputința s-au coborât peste teatrul pe care Smaranda Drăghici Pâslaru l-a iubit nespus, l-a slujit cu credință, l-a luminat cu zâmbetul ei curat și l-a mângâiat cu vocea sa limpede și melodioasă.

Smaranda a fost prietena pe care oricine și-ar dori-o alături. A fost fiica și sora care și-a iubit și și-a respectart enorm familia. A fost artista de care ar avea nevoie orice teatru de pe această lume, a fost vocea care a apropiat-o de Corul Îngerilor. Smaranda a fost o mare artistă plină de modestie, colega gata să ajute oricând, pe oricine și pe toți laolaltă, a fost o adiere cu tăria unei stânci.

Cum va fi lumea noastră fără Smaranda? Căci Smaranda a fost pentru mulți TOTUL. Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovki" plânge! Și nu o va putea uita vreodată pe Smaranda Drăghici Pâslaru!

Sincere condoleanțe familiei răpuse de durere și tuturor celor ce au iubit-o! Și Dumnezeu să îi odihnească sufletul în Pace și Fericire în Veșnica Sa Împărăție!", arată mesajul semnat de managerul Daniela Vlădescu și postat pe pagina de Facebook a teatrului. 

"Este greu să vezi şi să accepţi, cum oameni tineri, talentaţi, pozitivi, cu o atitudine corectă faţă de ceilalţi, cu potenţial de a schimba prin contribuţia lor existenţială, în bine, acest cotidian condiţionat, pe care îl chemăm 'viaţă', părăsesc această lume. O fiinţă mereu senină şi delicată, dar muncitoare, tenace, o tânără dedicată vocaţiei sale, cu multiple posibilităţi de exprimare în creaţie artistică, pe care o cunosc şi o apreciez încă de pe vremea când mi-a fost elevă, s-a stins, luptând cu un diagnostic implacabil. Condoleanţe familiei îndurerate, părinţilor Reghina Drăghici, soţului, prietenilor apropiaţi! Va trăi în amintirea veşnică a celor care au cunoscut- o! Dumnezeu să te odihnească, în Pace şi Lumină, Smaranda Pâslaru Drăghici!", a transmis pianista Andreea Bratu, potrivit Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel