A murit "Tarzan". Actorul Ron Ely s-a stins la 86 de ani

foto: Wiki Commons
foto: Wiki Commons

Ron Ely, actorul care l-a interpretat pe Tarzan în anii '60, a murit la vârsta de 86 de ani. O tragedie i-a marcat viața, eveniment peste care nu a putut să treacă niciodată.

Actorul american Ron Ely, cunoscut pentru interpretarea sa sofisticată a personajului Tarzan din serialul cu acelaşi nume difuzat la televiziunile din întreaga lume, a murit la vârsta de 86 de ani, a anunţat miercuri familia sa, potrivit Agerpres.

Rolul lui Ron Ely din serialul hollywoodian "Tarzan", difuzat în anii 1960, a adus pe ecrane o versiune actualizată a eroului, mai rafinat şi mai urban, care a ales să se întoarcă în jungla unde a fost crescut.

Cu un fizic impunător, actorul ar fi realizat el însuşi cascadoriile, ceea ce i-a provocat răni în timpul filmărilor, în special una cauzată de o muşcătură de leu.

"Lumea a pierdut unul dintre cei mai mari oameni pe care i-a cunoscut vreodată", a declarat miercuri fiica sa, Kirsten Ely, pe reţelele sociale.

Ron Ely a decedat pe 29 septembrie, în Santa Barbara, California, SUA.

După încheierea celor două sezoane ale serialului "Tarzan", Ron Ely a continuat să joace, în principal în producţii de televiziune, în anii 1990.

Youtube video image


Actorul este, de asemenea, autorul a două romane poliţiste.

În 2019, poliţia l-a împuşcat pe fiul său Cameron în timpul unei intervenţii ce a avut loc după moartea prin înjunghiere a soţiei lui Ron Ely, Valerie Lundeen Ely. Potrivit poliţiei, Cameron, acuzat de agresiune cu cuţit, reprezenta o ameninţare. Actorul a intentat un proces, însă judecătorul a considerat că poliţia a acţionat în legitimă apărare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel