A murit ultranaționalistul rus Vladimir Jirinovski, un apropiat al lui Putin

Vladimir Jirinovski, un apropiat al președintelui Vladimir Putin, a murit.

Președintele Dumei de Stat al Federației Ruse, Veaceslav Volodin, anunță că liderul formaţiunii naţionaliste Partidul Liberal Democrat din Rusia (PLDR), Vladimir Jirinovski, a decedat. Anunțul a fost făcut de către Volodin pe canalul său de Telegram.

După o suferință gravă și îndelungată, Vladimir Volfovici Jirinovski a murit. Un politician strălucitor, talentat, un om care a înțeles profund cum funcționează lumea și a prevăzut multe. A fost mereu în centrul evenimentelor, a scris Volodin pe canalul său Telegram.

Șeful Partidului Liberal Democrat avea 75 de ani.

Amintim că presa din Rusia a scria la data de 25 martie că Vladimir Jirinovski a decedat. În scurt timp, informațiile au fost infirmate.

Amintim că la începutul lunii februarie, liderul formaţiunii naţionaliste Partidul Liberal Democrat din Rusia (PLDR), Vladimir Jirinovski, a fost internat în spital, având COVID-19.

Starea sa de sănătate era gravă. Potrivit canalului Telegram Mash, Vladimir Jirinovski avea dublă pneumonie cu afectare pulmonară de 50-75%.

La mijlocul lunii februarie, presa scria că medicii l-au diagnosticat pe Jirinovski cu procese inflamatorii grave la creier, scrie Realitatea.md.

Occidentalii pregătesc noi sancțiuni împotriva Rusiei. Care sunt ultimele măsuri impuse Kremlinului

Secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, a declarat că măsurile vor viza organismele financiare și de stat ruse, precum și unii oficiali și oligarhi. Psaki a spus că această mișcare va „trage la răspundere cleptocrația rusă care finanțează și sprijină războiul lui Putin”, potrivit BBC.

Solicitările pentru noi sancțiuni au crescut în ultimele zile pe fondul acuzațiilor de atrocități rusești la Bucha.

Primarul orașului a declarat marți seară pentru BBC că forțele ruse au ucis aproximativ 320 de civili în timpul ocupării orașului, în timp ce descoperirea de gropi comune a provocat indignare în capitalele vestice.

Psaki a declarat reporterilor, în timpul unei conferințe de presă la Washington DC, că sancțiunile, care se așteaptă să includă interzicerea tuturor investițiilor noi în Rusia, vor „degrada instrumentele cheie ale puterii de stat ruse, vor impune un prejudiciu economic acut și imediat Rusiei” (citește continuarea AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel