A refuzat o casă pe care o câștigase la LOTO pentru că... are prea multe camere

foto: Freepik
foto: Freepik

Un tânăr de 18 ani a surprins pe toată lumea cu decizia sa total neașteptată. Deși a câștigat la loto o casă evaluată la 350.000 de lire sterline, acesta a refuzat premiul.

George Radford, un tânăr de 18 ani, a refuzat o casă în valoare de 350.000 de lire sterline pe care a câștigat-o la loto. Deși a intrat în joc fără prea multe așteptări, norocul i-a surâs neașteptat, oferindu-i un premiu substanțial, pe care însă a decis să nu-l accepte. „Crezi că așa ceva nu ți se va întâmpla niciodată, dar s-a întâmplat. Am fost cu toții atât de entuziasmați când a câștigat”, spune mama băiatului.

După ce biletul său a fost validat, tânărul de 18 ani s-a văzut pus în fața unei alegeri dificile: fie să accepte o casă cu șase dormitoare în Blackpool, fie să opteze pentru un premiu în numerar de 300.000 de lire sterline. Înainte de a lua o decizie, tânărul a vizitat casa pentru a o evalua. Nici dimensiunea impunătoare, nici locația nu l-au impresionat. În cele din urmă, a ales să ia premiul în bani, preferând să achiziționeze o locuință mai mică într-o altă zonă, potrivit The Sun.

„Este o casă minunată, dar este prea mare și sunt prea multe camere. Planul meu este să iau banii și să cumpăr o casă mai mică undeva în Hambleton sau Poulton, dar nu mă grăbesc”, a declarat George.

Alte cazuri în care câștigătorii au refuzat, inexplicabil, premiile

Au mai fost situații și în anii trecuți când câștigătorii la loto au refuzat premiul. Iată câteva exemple notabile, cele mai multe întâlnite în SUA:

Maine, 2018 - Donald I. Huffman: Donald Huffman din Maine a câștigat un premiu de 560 de milioane de dolari în octombrie 2018. Deși a fost un câștigător, Huffman a decis să nu revendice premiul, alegând să rămână anonim și să nu intre în atenția publicului. Motivul exact nu a fost complet clarificat, dar unele surse sugerează că Huffman a preferat să evite atenția și posibilele complicații legate de câștigul mare.

Kansas, 2018 - Câștigător anonim: În 2018, un bilet de loterie din Kansas a câștigat un premiu de 100 de milioane de dolari. Câștigătorul a ales să rămână anonim și a refuzat să își facă public numele, dar refuzul a fost legat mai degrabă de dorința de a rămâne privat decât de o respingere efectivă a premiului.

Georgia, 2019 - Câștigătorul neidentificat: Un bilet câștigător din Georgia, care a avut un premiu de 1 milion de dolari, a fost revendicat de către câștigător, dar persoana respectivă a optat să rămână anonimă și nu a dorit să-și facă public numele sau să apară în media.

Regatul Unit, 2017 - Câștigătorul anonim: În Regatul Unit, în 2017, un câștigător de la loterie EuroMillions a refuzat să-și revendice premiul de 76 de milioane de lire sterline. Persoana a avut termen limită pentru a revendica premiul, dar a ales să nu facă acest lucru, lăsând suma înapoi în fondul de premii. Motivele exacte ale refuzului nu au fost dezvăluite publicului.

Refuzul premiilor de loterie poate fi motivat de diferite considerente personale, inclusiv dorința de a evita atenția publică, problemele de securitate, problemele legale sau pur și simplu dorința de a menține confidențialitatea și anonimatul. În multe cazuri, câștigătorii aleg să rămână anonimi pentru a proteja și a-și menține viața privată intactă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel