EXCLUSIV  Aberație din Parlamentul European. Carmen Avram: Au o singură ambiție

foto pexels
foto pexels

În numele mediului, sacrificând agricultura! Ce se întâmplă în Parlamentul European este o ”aberație”, apreciază Carmen Avram.

”Aberație” în Parlamentul European, așa cum a numit-o europarlamentarul Carmen Avram: ”Toate legislațiile foarte sensibile pentru agricultură nu sunt  negociate în Comisia pentru Agricultură, se duc la cea de Mediu. Cei de la Mediu, care au o singură ambiție, să avem o Europă mai curată, ceea ce e nobil, dar nu poți să o faci oricum, trebuie să ții cont și de sectoarele care sunt impactate, iar Comisia pentru Agricultură nu are decât o opinie”. 

În alte state, aceste teme impactează rezultatele alegerilor europarlamentare. Există precedentul răsunător Olanda, acolo unde un partid al fermierilor peste noapte a câștigat alegerile cu 25%, acum fiind plasat la 30%, având mari șanse să fie măcar a doua mare forță politică din Olanda, spune Carmen Avram. 

Citește și: EXCLUSIV  Țara care poate face o surpriză la alegerile europarlamentare din 2024. Carmen Avram: Au un respect imens față de pământ și se opun Green Deal-ului

Anterior, Carmen Avram a vorbit despre planul Bruxellesului cu privire la restaurarea naturii: ”tot ce am făcut din anii `50 încoace trebuie să dispară și să ne întoarcem la ce era în anii `50, deci asta înseamnă că agriculturii i s-ar fi luat toate terenurile care au fost secate pentru a fi transformate în teren agricol”. Citește aici mai mult: EXCLUSIV  Planul de la Bruxelles care ar vrea să inunde 600.000 de hectare de teren arabil din România: Tot ce am făcut din anii `50 trebuia să dispară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel