Accident 2 Mai. Câte droguri avea, de fapt, Vlad Pascu în corp

Sursa foto: captură Antena CNN
Sursa foto: captură Antena CNN

A părut concluzia expertizei toxicologice pe numele lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri în stațiunea constănțeană 2 Mai.

Vlad Pascu, șoferul în vârstă de 19 ani care a provocat un accident în stațiunea constănțeană 2 Mai, avea nu mai puțin de șase substanțe interzise în corp în momentul producerii accidentului, conform Realitatea Plus.

Anunțul a fost făcut de specialiștii de la Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici (INML), care au finalizat analiza probelor de sânge. Cel mai probabil, tânărul nu a consumat drogurile separat, ci a consumat un cocktail fabricat de traficanți.

Raportul a fost trimis procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia, care se ocupă de acest dosar.

Acum, Vlad Pascu riscă să fie pus acum sub învinuire și pentru conducerea unui autoturism sub influența substanțelor psihoactive, pe lângă cele de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. 

În primă fază, testările efectuate de polițiști au arătat că șoferul de 19 ani consumase cocaină, metamfetamine și amfetamine.

CITEȘTE ȘI        -      EXCLUSIV  Tragedia din 2 Mai, trasă la indigo în Alba. Psihiatrul Emilian Voiculescu atrage atenția părinților: E de ajuns să-i oferim un exemplu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel