Accident 2 Mai. Mărturia vărului Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu / „Când ne-am întors să vedem ... erau prietenii noștri“

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Vărul fetei ucisă în accidentul de la 2 Mai a povestit momentul tragediei.

Vărul Robertei Maria Dragomir, care se afla și el în grupul de 8 persoane în care Vlad Pascu a intrat cu mașina, a vorbit, pentru Antena 3 CNN, despre momentul accidentului și fuga șoferului de la locul faptei.

„Era ora 5 dimineața. ne întorceam din Vama Veche spre cazare, spre 2 Mai. Grupul nostru era format din 8 persoane. Trei eram mai în față și cinci în spate. Eu cu încă doi băieți eram mai în față, am auzit în spate scârțâit de roți, drifturi, un drift puternic și o bubuitură.

M-am întors, am văzut mașina când a trecut pe lângă noi, am văzut că avea parbrizul spart. Am crezut că a lovit un stâlp sau ceva, iar când ne-am întors să vedem ... erau prietenii noștri“, a spus vărul Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu în accident.

CITEȘTE ȘI       -        Chirieac amintește de scandalul drogurilor în licee, după cazul Vlad Pascu: S-a întâmplat ceva de atunci? Acum, a fost nenorocirea pe șosea...

Un tânăr șofer, drogat, în vârstă de doar 19 ani, care abia luase permisul de conducere, a ucis două persoane și a rănit altele, după ce a intrat cu mașina în aceștia, în stațiunea 2 Mai.

Vlad Pascu, autorul accidentului, a fost arestat pentru 30 de zile. Tânărul a fost prins de polițiști după ce a plecat de la locul faptei, iar în sângele său au fost detectate 3 substanțe ilegale - cocaină, amfetamină și metamfetamină.

El este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Tribunalul Constanța poate contesta decizia Judecătoriei Constanța de a-l aresta pe tânăr pentru 30 de zile. El a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa sâmbătă.

CITEȘTE ȘI       -        Cazul Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri. Mircea Badea: Prietene, de unde a luat droguri? Ne uităm la DIICOT, la "miliţie", la magistraţi, la SRI. Ce fac?

Facultatea de Geografie din București, unde cei doi tineri uciși erau studenți, a transmis un mesaj de condoleanțe și de susținere pentru familiile îndurerate și ceilalți tineri răniți.

„Veștile pe care le-am primit în ultimele ore ne-au umplut sufletele de durere. Profesorii și studenții Facultății de Geografie sunt alături de familiile îndurerate, de prietenii și colegii celor doi studenți care au pierit ieri dimineață într-un cumplit accident.

Roberta Marina Dragomir și Sebastian Andrei Olariu, ne veți lipsi în toamnă. Sincere condoleanțe familiilor Dragomir și Olariu! Suntem alături de dumneavoastră. Le dorim însănătoșire grabnică studenților ce sunt acum în îngrijirea medicilor!Multă putere vouă, celor ce ați trecut prin această încercare absolut nedreaptă!“, au transmis cei de la Facultatea de Geografie, Universitatea din București, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI       -        Tatăl fetei ucise de tânărul drogat în accidentul de la 2 Mai, primele declaraţii. "Trebuie să facă puşcărie. Nu mă interesează banii"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel