Accident cu trei răniți, pe DN 1, la Bușteni. Circulația se face pe un singur fir, alternativ

Trei răniți în urma unui accident rutier petrecut pe DN 1, la Bușteni. A fost deschis dosar penal.

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, în localitatea-stațiune Bușteni, pe DN 1, notează Agerpres.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, primele date de la fața locului au indicat faptul că un șofer de 58 de ani ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie în vârstă de 30 de ani.

În urma impactului, cele trei persoane rănite, șoferul și două femei, de 52 și 87 de ani, au fost transportate la spital. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Românie, ”circulația autovehiculelor se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea polițiștilor”.

Citește și: Circulația feroviară, oprită între București Nord și Videle. Un tren de marfă s-a defectat și ocupă singurul fir de cale ferată funcțional

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel