Accident cu victime, pe trecerea de pietoni, provocat de un șofer de 84 de ani

FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

Un accident cu trei victime a fost provocat de un șofer de 84 de ani. O mamă din Adjud și cei doi copii ai săi traversau strada regulamentar, pe trecerea de pietoni.

Un şofer în vârstă de 84 se afla la volanul autoturismului care a accidentat, miercuri, în oraşul Adjud, pe o trecere de pietoni, o mamă în vârstă de 27 de ani şi cei doi copii ai săi, de 3 şi 4 ani, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

”În jurul orei 10,40, un bărbat în vârstă de 84 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din Adjud, pe sensul către Bacău, a surprins şi accidentat o femeie de 27 de ani care se angajase în traversare pe marcajul pietonul alături de doi minori de 3 şi 4 ani”, a precizat IPJ Vrancea, conform Agerpres.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea, femeia, diagnosticată cu traumatism cranian şi traumatism abdominal, şi cei doi copii, ambii cu traumatisme craniene deschise, au fost preluaţi şi transportaţi la Centrul de Primiri Urgenţe a spitalului municipal Adjud, iar ulterior au fost transferaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Sf. Pantelimon” Focşani.

Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a fost negativă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier.

Citește și: Accident mortal în centrul Capitalei. Pietonul ”nu a mai avut timp să se ferească” și a fost luat ”din plin, rău”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel