Accident cumplit pe DN6. Trei bărbaţi au murit şi alte cinci persoane au fost rănite

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Trei oameni și-au pierdut viața iar alți cinci au ajuns la spitale din București cu răni grave.

Trei bărbați au murit, iar alte cinci persoane au fost transportate la spitale din Capitală în urma unui accident între un autoturism și o autoutilitară produs pe DN6, între localitățile Valea Plopilor și Stâlpu, transmite Agerpres.

"ISU Giurgiu a fost solicitat aseară să intervină pe DN 6, între localităţile Valea Plopilor şi Stâlpu, în urma producerii unui accident între un autoturism şi o autoutilitară. La faţa locului s-au deplasat 10 resurse medicale, dintre care trei cu medic de la ISU Giurgiu, patru echipaje de la Ambulanţa Giurgiu, una de la Ambulanţa Bucureşti-Ilfov, una de la ISU Bucureşti-Ilfov, una de la Ambulanţa Teleorman, precum şi un echipaj de pompieri cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare. Trei bărbaţi au fost găsiţi în stop cardio-respirator. S-au început imediat manevrele de resuscitare, însă din nefericire acestea nu au avut rezultat", se arată într-un comunicat transmis de ISU Giurgiu.

Cinci persoane, cu vârste între 14 și 38 de ani, au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spitale din Capitală. La locul accidentului au intervenit pompierii de la Stația Mihăilești, Detașamentul Bolintin Deal, Garda de Intervenție Roata de Jos, Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov, precum și Serviciul Județean de Ambulanță Giurgiu și Teleorman. Polițiștii desfășoară cercetări pentru a stabili toate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel