Accident grav în Bacău. Doi copii au murit. Mașina avea anvelope de vară

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Doi copii, de 1 ani și 3 ani, au murit după ce autoturismul în care se aflau a părăsit patea carosabilă, pe drumul european E85, intrând într-un copac.

UPDATE: Autoturismul implicat în accidentul de marți, de pe drumul european E85, în care au murit doi copii, de 1 ani și 3 ani, avea anvelope de vară, a transmis IPJ Bacău.

”Un conducător auto de 28 de ani, din județul Vrancea în timp ce conducea un autoturism echipat cu anvelope de vară, pe sensul de mers Bacău - Adjud, a pierdut controlul directiei, a pătruns pe contrasens și a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un arbore. În autoturism se mai aflau trei adulți și patru minori. Șoferul și pasagerul care era lângă acesta sunt răniți grav, ceilalți doi minori, de un an și șase ani, sunt răniți ușor, iar alte două femei, de 23 și 28 de ani sunt și ele rănite ușor”, se aratăîn comunicatul IPJ Bacău.

Știre inițială

Un autoturism în care se aflau opt persoane a fost implicat într-un accident, marți, pe drumul european E85, pe raza comunei Răcăciuni, iar în urma accidentului doi copii au murit, a transmis purtătorul de cuvând al ISU Bacou, Ema Tereș, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, pompierii au intervenit la fața locului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD, o ambulanță de terapie intensivă mobilă, o ambulanță de transport victime multiple și trei ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Judeșean (SAJ).

”La sosirea forțelor de intervenție, doi minori se aflau în stop cardiorespirator. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, a fost declarat decesul acestora.

Celelalte șase victime implicate în accident sunt conștiente, cu multiple traumatisme, fiind preluate de către ambulanțele SMURD și SAJ, în vederea transportului către unitatea spitalicească”, a precizat oficialul ISU Bacău.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, circulația în zonă se desfășoară dirijat, pentru cercetarea împrejurărilor în care un autoturism a părăsit partea carosabilă, lovind un copac.

Citește și: Un microbuz cu o întreagă familie s-a răsturnat pe DN 11A, un alt autocar cu șapte persoane s-a răsturnat pe DN 5. A fost activat Planul roșu de intervenție 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel