Accident grav în București cu motocicliști. „Acest tragic eveniment ne arată de ce trebuie să respectăm regulile de circulație, semnele și marcajele rutiere”

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Un accident în care au fost implicate două motociclete și un autoturism s-a produs în această seară în Capitală. 

Accidentul s-a petrecut la intersecția dintre Șoseaua Fundeni și strada Teiului. În videoclipul postat pe rețelele de socializare se poate observa cum cei doi motocicliști se izbesc de autoturismul care a virat stânga în intersecție. 

Unul dintre motocicliști a fost aruncat peste cap fără a se putea ridica de la sol, iar celălalt pare să fi fost ușor accidentat. În ajutorul celor doi motocicliști a venit o persoană care conducea o a treia motocicletă care venea din spate și nu a fost implicată în accident. 

„În imaginile video este surprins un accident petrecut la intersecția dintre Șos. Fundeni și strada Teiului. Acest tragic eveniment ne arată din nou de ce trebuie să respectăm regulile de circulație, semnele și marcajele rutiere ! La 270 m distanță de locul unde s-a întâmplat acest eveniment s-a creat posibilitatea efectuării virajului în condiții de maximă vizibilitate.Un eveniment ce putea fi evitat!", a transmis Primăria Dobroești Ilfov pe pagina de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel