Accidente grave în România, marți 17 octombrie

FOTO: captura video @Info Trafic Cluj
FOTO: captura video @Info Trafic Cluj

Doi morți și 17 răniți, în două accidente grave. A fost nevoie de intervenția elicopterelor SMURD.

Un grav accident a avut loc, marți dimineață, pe DN1 E60 Turda-Cluj-Napoca, în zona localității Feleacu, județul Cluj, între un autoturism și un microbuz de transport persoane, a anunțat Centrul Infotrafic al IGPR.

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pentru a se permite intervenția echipajelor de specialitate.

Potrivit presei locale,în urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 20 de ani, din Câmpia Turzii, a condus un autoturism dinspre Turda spre Cluj-Napoca, iar într-un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un microbuz, condus de un bărbat de 33 de ani, din județul Sălaj. 

”La fața locului intervin 3 autospeciale cu modul de descarcerare, șase echipaje SAJ, două echipaje SMURD și un elicopter SMURD. Echipajele operative au găsit un microbuz și un autoturism avariate, iar în ultimul un bărbat încarcerat.

Pompieri au acționat pentru descarcerarea și extragerea bărbatului, în stare de conștiență și cooperant, în vârstă de aproximativ 30 de ani, rămas blocat în autoturism.

Totodată, 15 persoane din microbuz sunt consultante în aceste momente de către echipajele medicale. Conform primelor evaluări acestea prezintă afecțiuni ușoare”, transmite ISU Cluj, scrie Știri de Cluj.

Potrivit sursei menționate, la fața locului a aterizat și elicopterul SMURD de la Jibou. Astfel, 16 persoane, dintre care 7 bărbați și 9 femei, au fost transportate la spital, fiind conștiente și cooperante.

Doi morți și un rănit, la Săpânța

Un alt accident grav a avut loc la Săpânța, unde  un autocamion și un autoturism s-au ciocnit, în urma căruia trei persoane au rămas încarcerate. 

În ciuda tuturor eforturilor echipajului TIM SMURD, două dintre persoanele încarcerate au fost declarate decedate. A treia victimă, conștientă, a fost preluată de elicopter și transportată la UPU Baia Mare.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri.

Citește și: 600.000 de accidente mai puţin pe an, cu ajutorul tehnologiei. Avertismente pentru şoferi cu kilometri înainte de zone periculoase - Reuters

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel