Accident grav în Hunedoara: Două elicoptere SMURD la locul impactului/ O fetiță de cinci ani și două femei, rănite grav

foto ISU Hunedoara
foto ISU Hunedoara

Un accident grav s-a produs în Hunedoara.

UPDATE: ”În urma deciziei medicilor de la UPU Deva, elicopterul SMURD, aflat la locul accidentului auto de la Șoimuș, a preluat și efectuează transportul la spital, la Timișoara, pentru o fetiță în vârstă de 5 ani, rănită în urma coliziunii dintre cele două autoturisme”, a transmis ISU Hunedoara.

UPDATE: ”La data de 22 iunie 2024, în jurul orei 13.20, pe DN761, în localitatea Șoimuș, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Accidentul s-a soldat cu rănirea a 5 persoane, respectiv 4 adulți și o minoră în vârstă de 5 ani. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un conducător auto de 65 de ani, din comună Băița, care circula pe DN761, pe sensul de mers Chiscadaga-Deva, într-o curbă la stânga, a pătruns pe contrasens și a lovit un alt autoturism, care se deplasa din direcția opusă, fiind condus de o femeie de 39 de ani, din județul Timiș. În urmă evenimentului rutier, 5 persoane au fost rănite, dintre acestea 3 fiind transportate la UPU Deva, iar două au primit îngrijiri la fața locului. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală”, anunță IPJ Hunedoara. 

UPDATE: În urma accidentului, au rezultat 5 victime: 4 adulți și un minor. Toate cele 5 persoane au fost transportate la UPU Deva. 3 dintre ele, 2 femei și copilul, sunt într-o stare mai gravă.

UPDATE: În urma accidentului, 5 victime au fost transportate la UPU Deva (4 conștiente și 1 inconștientă). Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

Un accident grav s-a produs în Hunedoara, pe DN 76. În accident, au fost implicate două autoturisme. Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor operative. 

La fața locului, au fost alocate 1 autospecială de stingere, 1 descarcerare, 1 autospecială de transport victime multiple și 3 ambulanțe SMURD. În sprijinul echipajelor de intervenție, la caz au fost trimise și 3 ambulanțe aparținând serviciului județean de ambulanță. 

Din informațiile primite la acest moment, în accidentul rutier ar fi implicate 8 persoane. Două elicoptere SMURD au ajuns la locul producerii accidentului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel