Accident grav în Mureș cu 13 victime. O persoană a murit și alte 12 sunt rănite în urma impactului dintre un microbuz și un autocamion

FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

Un accident grav a avut loc în județul Mureș, între un autocamion și un microbuz de transport persoane. Circulația este oprită pe ambele sensuri.

UPDATE. A crescut numărul victimelor în accidentul grav care a avut loc marți dimineață, în localitatea Chibed, în urma impactului dintre un autocamion și un microbuz trasnport persoane.

”În această dimineaţă, în jurul orei 07,00, poliţiştii rutieri au intervenit la un accident de circulaţie produs pe DN 13A, în localitatea Chibed, km 26+050 metri, între două vehicule.

Din primele date, conducătorul unui camion, respectiv un bărbat de 30 de ani, din comuna Batoş, care se deplasa pe direcţia Sovata - Bălăuşeri, într-o curbă la stânga, ar fi intrat în coliziune cu un microbuz care se deplasa din sensul opus.

Din nefericire, în urma coliziunii, conducătorul microbuzului, un bărbat de 45 de ani, a decedat, iar ceilalţi pasageri au fost evaluaţi la faţa locului de către echipajele medicale de specialitate. (...)

În microbuz se aflau 13 persoane, dintre care una decedată în urma evenimentului şi alte 12 transportate la unităţi spitaliceşti”, au precizat reprezentanţii IPJ Mureş, scrie Agerpres.

Conducătorul camionului a fost testat cu aparatele alcooltest şi DrugTest, rezultatele fiind negative.

Potrivit IPJ Mureş, la locul producerii accidentului au fost solicitaţi reprezentanţii ISCTR şi SDN Târgu Mureş, iar în intervalul de timp în care se efectuează activităţile specifice la faţa locului şi până la degajarea părţii carosabile, traficul în zonă este deviat pe ruta Viforoasa - Miercurea Nirajului - Sărăţeni.

În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în cadrul căruia urmează să stabilească toate circumstanţele producerii evenimentului rutier.

UPDATE: ”Accident rutier DN 13A, localitatea Chibed cu 10 victime (1 cod negru , 2 cod roşu, 6 cod galben, 1 cod verde). Circulaţia blocată pe ambele sensuri”, a transmis ISU Mureş

Știrea inițială

Un accident care a avut loc pe DN 13 A, în localitatea Chibed, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane și un autocamion s-a soldat cu nouă victime, anunță ISU Mureș, scrie Agerpres.

În urma accidentului rutier au rezultat nouă victime, dintre care trei încarcerate. Potrivit Infotrafic, şoferul microbuzului a decedat.

”În această dimineaţă, în jurul orei 7,00, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, a fost anunţată producerea unui accident rutier în localitatea Chibed.

La locul evenimentului s-au mobilizat echipajele operative din cadrul Punctului de Lucru Sovata şi Detaşamentului de Pompieri Târgu Mureş cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă dotată cu modul de descarcerare, o autospecială cu descarcerare, o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă, două ambulanţe prim ajutor, o ambulanţă transport personal victime multiple, o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Mureş, precum şi elicopterul SMURD”, a precizat ISU Mureş.

Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, mai transmite Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române.

Citește și: Accident grav în Buzău: Trei persoane au decedat după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un tren marfar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel