Accident grav în Pasajul Unirii: Trei autoturisme implicate și o persoană rănită

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Un nou incident rutier s-a produs miercuri după-amiază în Pasajul Unirii din București, unde trei autoturisme au fost implicate într-o coliziune.

Potrivit primelor informații furnizate de Brigada Rutieră București, o persoană a fost rănită în urma accidentului, iar traficul a fost restricționat pentru aproape o oră pe sensul de mers dinspre Universitate către Bulevardul Mărășești.

Accidentul a generat disconfort major pentru participanții la trafic, circulația fiind deviată pe deasupra pasajului rutier, pentru a permite intervenția autorităților și desfășurarea anchetei la fața locului. Echipele de la Brigada Rutieră au efectuat cercetările necesare pentru a stabili cauzele coliziunii și responsabilitatea fiecărui șofer implicat.

Brigada Rutieră a emis un comunicat prin care a precizat: „La această oră, traficul rutier prin pasajul Unirii, pe sensul de mers dinspre Universitate către bulevardul Mărășești, este restricționat ca urmare a unui eveniment rutier soldat cu tamponarea a trei autoturisme”. Conform aceleiași surse, o persoană a fost rănită și a necesitat îngrijiri medicale.

La ora 17:45, traficul în Pasajul Unirii a fost reluat după ce echipele de intervenție au finalizat măsurătorile și au eliberat zona de mașinile avariate. Cu toate acestea, autoritățile au avertizat că vor întocmi un proces verbal de constatare pentru a evalua pagubele produse infrastructurii publice din pasaj, iar persoana responsabilă de accident va fi obligată să suporte costurile reparațiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel