Accident grav în Suceava, între un autoturism și o autocisternă. Toți cei cinci oameni din mașină au murit. Doi sunt minori

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Un accident grav s-a produs în județul Suceava.

Un accident rutier grav s-a produs, luni dimineaţă, pe raza localităţii Cumpărătura din judeţul Suceava, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), potrivit Agerpres. În urma acestuia cinci oameni au murit, iar unul este rănit.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a precizat că două dintre persoanele decedate erau minore. În accident au fost implicate o autocisternă şi un autoturism care tracta o platformă pe care se afla un alt autoturism.

În ce stare se află persoana rănită



"Au rezultat şase victime, una din autotren, conştientă, transportată la spital. În autoturism se aflau cinci persoane, toate încarcerate şi inconştiente. Din nefericire, toate persoanele din autoturism, trei adulţi şi doi minori, au fost declarate decedate", au precizat oficialii ISU Suceava.

La faţa locului au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, două autospeciale de stingere şi două ambulanţe SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel