Accident grav în Vâlcea, pe DN7, la Bujoreni: Patru persoane aflate într-un autoturism au murit. Printre ele, și un minor

foto captură video interventie
foto captură video interventie

Un accident grav s-a produs în noaptea de joi spre vineri în localitatea Bujoreni, din județul Vâlcea, se pare că pe fondul depășirii neregulamentare. 

Patru persoane, printre care un minor, au murit, în noaptea de joi spre vineri, în urma unui accident rutier produs pe DN 7, în localitatea Bujoreni, şi în care au fost implicate un autoturism, un microbuz şi un camion încărcat cu piese auto, au informat autorităţile din Vâlcea, citează Agepres. 

"Din primele date, se pare că ar fi avut loc o coliziune între trei autovehicule, şi anume un autoturism, un autotren şi un microbuz care transporta persoane, pe DN 7, kilometrul 182 + 100 m, în localitatea Bujoreni. În urma impactului a rezultat decesul a patru persoane, care se aflau în autoturism", a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Loredana Sandu.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au precizat că în microbuz se aflau şase persoane, care însă nu au fost rănite. Teafăr a scăpat şi şoferul camionului.

Traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri de mers, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Vezi aici video cu intervenția la fața locului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel