Accident grav la Gherăiești, pe DN2. Un adult și o minoră au murit

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un accident grav de circulație s-a produs în localitatea Gherăiești.

Un adult şi o minoră au decedat în urma accidentului care s-a produs, vineri, pe DN2, în localitatea Gherăieşti, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, transmite Agerpres.

"În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 62 ani, din municipiul Roman, conducea un autoturism pe DC 52, ajuns la intersecţia cu DN 2, în afara localităţii Gherăieşti, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autotren, condus de un bărbat în vârstă de 56 ani, din judeţul Suceava. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto şi al unei minore în vârstă de 16 ani, pasager în autoturism", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul-şef adjunct Andreea Atomei.

O femeie în vârstă de 57 ani şi o minoră de 17 ani, pasagere în autoturism, au fost transportate la Centrul de Primiri Urgenţe Roman.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel