Accident grav pe A2, în această dimineață. Un copil de 11 ani a murit

ISU Dobrogea
ISU Dobrogea

Un accident grav s-a produs, în această dimineață pe A2. 

Un copil în vârstă de 11 ani a murit şi un bărbat a fost grav rănit, într-un accident produs în această dimineață pe A2, pe sensul spre Constanţa, în zona localităţii Lehliu.

”Pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 64, pe sensul de mers spre litoral, în zona localităţii Lehliu-Gară, judeţul Călăraşi, un autotren încărcat cu produse alimentare a impactat glisiera laterală şi s-a răsturnat pe suprafaţa de rulare”, informeaă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

În urma accidentului, şoferul a suferit leziuni grave şi a fost transportat la spital. Un copil de 11 ani a fost declarat decedat.

Citește și: 

EXCLUSIV  Titi Aur își pune șoferii profesioniști în cap: Această atitudine în trafic e criminală, asumată / video

Majoritatea șoferilor profesioniști din România, care conduc mașini de mare tonaj, nu respectă limita de viteză, mai ales în localitate, și în foarte multe cazuri sunt principalii vinovați de producerea accidentelor grave de circulație. Imaginile cu un șofer de camion care a intrat în depășire, în localitate, în intersecție, pe trecerea de pietoni, pe contrasens (deși existau două benzi pe sens), au fost comentate de Titi Aur la emisiunea DC Conducem, la DC News.

„Din nou, șoferii profesioniști. Dacă te uiți pe Google la accidentele la zi, cel puțin jumătate sunt cu șoferi profesioniști. Unele sunt doar între șoferi profesioniști, ceea ce nu ar trebui să existe sub nicio formă, iar altele cu mașini mici.

În situația de fază se observă clar disperarea șoferului de camion, care merge în localitate cu 90 km/h. Mai mult nu vrea camionul, mai puțin nu vrea el. În plus, acest șofer dorea să-l depășească pe celălalt șofer, pentru că a găsit el zona cu patru benzi și s-a gândit că e momentul, dar fără a ține cont că e localitate, că e trecere de pietoni, că e intersecție. În mod normal, după legea veche, viteza în acel loc trebuia să fie 30 km/h, dar după legea nouă e 50 km/h. Șoferul respectiv nu avea de ce să depășească celălalt camion.

Vezi mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel