FOTO Accident grav și ciudat în zona Plaza România. A zburat în Pasajul Lujerului. Două variante posibile

foto InfoTrafic Bucuresti si Ilfov
foto InfoTrafic Bucuresti si Ilfov

Un accident grav s-a produs la ieșirea din parcarea mall-ului Plaza. 

UPDATE: Șoferul de 46 de ani este internat la spital, cu dureri de cap și de membre. I se fac mai multe investigații. 

Conform imaginilor, șoferul a ieșit din parcarea de la Plaza România, prevăzută cu bariere, și-n câțiva metri a prins viteză în așa fel încât a rupt gardul de fier al Pasajului de la Lujerul și a plonjat la intrarea în pasaj până pe linia de tramvai. Din fericire, nu a căzut peste vreo mașină în mers sau peste tramvai, zona fiind, în general, foarte aglomerată și tramvaiul circulând la câteva minute. O altă variantă plauzibilă este cea subliniată într-un comentariu mai jos citat: șoferului i s-a tăiat fața de un alt conducător auto ce a ieșit din parcare, s-a speriat, a tras de volan și a plonjat. 

Linia de tramvai 41 este blocată, călătorii fiind preluați de o linie specială de autobuz 641. 

Se pare că șoferul ar fi ieșit singur, pe picioarele sale, din autoturism. Mai multe persoane au comentat pe grupul de pe rețeaua socială Facebook ”InfoTrafic Bucuresti si Ilfov”: 

- Există doua posibilități, ori s-a blocat accelerația, ori a încurcat frâna cu accelerația. Dacă a apucat să prindă puțin viteză, pe iarbă nu se mai oprește mașina oricât ai pune frână. 

- Dacă nu i s-a făcut rău sau nu a avut o problemă tehnică la mașină, ar trebui retinut permisul pentru o perioadă, să se verifice unde a făcut școala auto, cum a luat examenul și să fie reexaminat (medical, psihic și proba practică de condus). Pare tras la indigo cu accidentul din parcarea mall AFI.

- Mergi liniștit prin pasaj și te trezești că îți aterizează o mașină pe plafon… Doamne ferește!!! Erau toate șansele..

- Dacă a încurcat frâna cu accelerația, sa i se ia permisul.Este singura metodă preventivă pentru a nu exista victime pe viitor.

- Cel mai probabil a ieșit din parcarea de la Plaza. Urmele de frânare sunt drepte, văzute de sus.

- Dacă nu i sa făcut rău la volan , a făcut-o intenționat...

- Cu cât a plecat de pe loc, cu 300 km/h?

- Mă gândesc că cineva s-a băgat cu forța să iasă (că am aflat acum că acum doar se iese pe acolo) din parcare, iar dacă cel ce venea pe lângă Plaza, spre Lujerului, avea viteză mare, a tras stânga de volan să nu intre frontal și a zburat… este singura variantă ce-mi pare plauzibilă…. Bine că șoferul e bine și că nu trecea altcineva prin pasaj atunci, mai departe… fierul se schimbă.

Citește aici mai multe despre accidentul invocat, din parcarea mall-ului AFI: Accidentul în care o tânără a fost ucisă în parcarea unui mall, în 2022. Șoferul a avut viteza de 11 ori mai mare decât cea legală și a accelerat la maxim

foto InfoTrafic Bucuresti si Ilfov: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel